Verujte mu! 5 sigurnih znakova da je muškarac zaljubljen u vas (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

zaljubljen do ušiju

Verujte mu! 5 sigurnih znakova da je muškarac zaljubljen u vas (FOTO) (GIF)

Ponekad niste baš sigurni u njegova osećanja jer nikako ne možete rastumačiti njihove signale, zato postoje znaci po kojima ga možete provaliti
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zaljubljivanje je lepo, i svi ga dožive u nekom trenutku. Kada je reč o ljubavi, muškarcima i zaljubljivanju sve to izgleda malo drugačije od onoga kako to žene doživljavaju.

Ovi momci pretvaraju život u avanturu. Baš zato ih i moraš izbegavati (FOTO) (GIF)

Momci često šalju signale koje je devojkama prilično teško razumeti. Ipak, postoje i neki sigurni znakovi koji gocvore da je on zaljubljen u vas, a neki govore i mnogo više od toga.

Vrućina, lakat u leđa i koleno u stomak? 6 faza spavanja u svakoj vezi (FOTO)

Ovih 5 znakova vam govori da je iskren i da je mnogo zaljubljen:

foto: giphy

1. On voli da provodi vreme sa vama

Umesto da stalno izlazi sa prijateljima, želi li da provodi vreme i sa vama? Umesto upražnjavanja nekog od njegovih omiljenih hobija, da li je odlučio da provede vreme sa vama radeći vaš hobi? Govori vam stalno kako voli da provodi vreme s vama? Navedene i slične situacije su siguran znak da je zaljubljen u vas.

foto: Profimedia

2. Provodi dosta vremena razgovarajući sa vama

Muškarci ne vole da ‚‚razgovaraju o svemu" kada su uznemireni. Neki od njih ne vole da pričaju uopšte. Kada nađu ženu sa kojom uživaju u vremenu provedenom zajedno, oni se obično otvaraju i pričaju o skoro svemu, a takvi razgovori mogu potrajati prilično dugo. Ako se on tako ponaša kada je sa vama, ako vam priča o stvarima koje ga muče, to znači da vam veruje. Samim tim, zaljubljen je u vas.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.