PETRA JE BOGDANA TRI PUTA VARALA SA ŽENAMA, NIJE NIŠTA REKAO! Ali kada se ovo desilo, život joj je postao pakao
Udala se sa 19 godina, Foto: Profimedia

HAOS!

PETRA JE BOGDANA TRI PUTA VARALA SA ŽENAMA, NIJE NIŠTA REKAO! Ali kada se ovo desilo, život joj je postao pakao

Uživao je u njenom društvu žena, ali kad ju je video prvi put sa muškarcem...

Objavljeno:

Petra (29) je prerano ušla u brak sa Bogdanom (32). Pre njega takoreći nije ni okusila sve u životu, a kada je krenula – on ju je sasekao u korenu i naterao je da sad kreće ispočetka, ako je uopšte to moguće.

Lepa Rumunka iz okoline Krajove završila je, naime, u bolnici, a pre toga na ulici kada je odlučila da prevari muža sa jednim momkom iz komšiluka, prenosi portal stiripesurse.ro.

Petra se udala za Bogdana sa samo 19 godina i on joj je bio prvi muškarac u životu. Nikada nisu imali dece, možda zbog toga što je oduvek osećala neki pritisak i tenziju kada bi sa suprugom pričala o tome.

On je voleo da pije, izlazi sa prijateljima i kocka se, tako da je ona dosta vremena provodila sama u kući. U srednjoj školi je u nekoliko navrata osetila da je biseksualne prirode, ali je mislila da uobražava. A kada je u komšiluku spazila jednu plavokosu devojku kako je gleda, nije joj bilo svejedno.

Uzevši u obzir da Bogdanu i nije do impresivnog zajedničkog života sa njom, Petra se upustila u avanturu sa komšinicom. Što je najluđe, suprug ju je jednom i uhvatio s njom iza zgrade. Bio je nervozan, ali i zainteresovan jer je oduvek želeo da gleda dve žene “u akciji”.

To je i rekao supruzi kojoj je to bilo grozno i prestala je da se viđa sa komšinicom. Ali u naredne četiri godine, još dva puta je imala ljubavnice i oba puta je to Bogdan i znao. Čak mu je bilo drago kada one budu kući kod njih, jer je uvek pokušavao da im se nekako uvuče u krevet, ali nije uspevao.

Petra je posle treće prevare rekla Bogdanu da bi da se razvede od njega, ali ju je on tada pretukao u kući. Nije smela napolje od podliva, pa to više nije spominjala. Žene kao ljubavnice – može, ali razvod nikako. Kao ni prevare sa drugim muškarcima.

Petra je to na svojoj koži osetila krajem prošle godine kada je ušla u vanbračnu vezu s jednim mlađim momkom iz komšiluka. Bogdan je i to nanjušio i jednom ju je pratio i otkrio sve. To veče prebio je Petru “na mrtvo ime”, te je završila u bolnici.

Pretrpela je teške telesne povrede, ali Bogdan za to nije odgovarao. Ne samo što je to njoj uradio, već je sa drugarima iz kraja pretukao i tog momka. Ni to mu nije bilo dovoljno. Kad se Petra vratila kući, Bogdan je narednih dana po kraju lepio letke na banderama “reklamirajući” svoju ženu da je k….a i stavivši njen broj telefona.

Uništio ju je u potpunosti. Petra je tokom epidemije koronavirusa uspela da pridobije lokalnu policiju na svoju stranu kada je sve ispričala, prijavila ga za bračno nasilje i zatražila razvod.

U međuvremenu se preselila u drugi grad kod rođaka, a njemu je zaprećeno i ne sme da bude u krugu od 100 metara od nje. Probaće da krene ispočetka, ali nije sigurna da će u tome i uspeti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.