SAD JE SVE POTPUNO JASNO: Muškarci varaju žene zbog razloga BROJ 2 u ovom tekstu!
Muškarac vara/ilustracija, Foto: Profimedia

varanje

SAD JE SVE POTPUNO JASNO: Muškarci varaju žene zbog razloga BROJ 2 u ovom tekstu!

Čuvajte se ovakvih tipova muškaraca, kako vam ne bi slomili srce.

Objavljeno:

Veze ponekad znaju da budu teške.kada muškarac vara, onda može da povredi i ženu sa najviše samopouzdanja.

Postavlja se pitanje zašto se to dešava? Ako krivite sebe, onda nećete dobiti nikakve odgovore. Ovo su razlozi koji će vam pomoći da shvatite zašto partneri varaju.

Neki muškarci su samo detinjasti zavodnici

Neki vole da su detinjasti zavodnici i da imaju mnogo devojaka. Za njih je to samo igra. Izbegavajte ovakve muškarce, jer nisu vredni vašeg vremena.

Neki su rođeni lažovi

Neki muškarci vas lažu u lice i vi im verujete. Neki smatraju da je uzbudljivo da vam se prikradaju iza leđa da vide sa čime mogu da se izvuku. Čuvajte se ovakvih tipova muškaraca, kako vam ne bi slomili srce. Srećom, nisu svi muškarci ovakvi. Neki su divni i treba ih se držati.

Muškarac vas vara
Muškarac vas varafoto: Profimedia

Želi da završi sa vama

Neki muškarci varaju samo zato što žele da izađu iz veze. Umesto da budu iskreni i da vam kažu šta žele, oni jednostavno "nađu izlaz" u aferama i čekaju da raskinete sa njim.

Imao je loše uzore

Svi njegovi uzori iz prošlosti su bili vezani za varanje i to je ono za šta on zna. Prevara je za neke norma. Ako su žene u njegovom životu ovo tolerisale, onda on očekuje i od njih da tolerišu njega.

Izbegava pravu intimnost jer se boji

Prema rečima psihijatra Gejla Salca, muškarci izbegavaju intimnost. "Neki muškarci varaju kako bi izbegli intimnost. Intimnost ih plaši, tako da se udalje od žene ili devojke i varaju je."

Želi da se oseti poželjno

Ovo važi i za muškarce i za žene. Od muškarca se očekuje da obezbedi sigurnost i da poseduje snagu bez priznanja za to. Ovo može da dovede do ozlojeđenosti i da se oseti kao da je samo staratelj. Kada ima aferu, onda misli da je važan u vezi.

Želi nova iskustva

Muškarac može da bude zaljubljen u svoju partnerku a da je pritom vara. Muškarci priznaju da žele nova uzbuđenja i iskustva, čak iako su srećni u vezi.Bolje bi mu bilo da proba novu hranu ili sport.

foto: Profimedia

On želi moć i kontrolu

Doktor Salc kaže da se muškarci osećaju moćno u vezi kada odluče da varaju. Najbolje bi bilo da ga ostravite.

Potrebno mu je da se dokaže

On želi da se oseti da vredi i zbog toga ima druge žene, flertuje i intiman je sa njima.

On je nezreo

Neki muškarci imaju vrlo nezrele prijatelje koji ih navode da se ponašaju kao oni. Oni se viđaju zajedno kao da su i dalje na fakultetu i takmiče i dokazuju u lošim stvarima koa što je varanje.

Oseća da ga ne cenite dovoljno

Ovo može da učini da se oseća prazno.Konstantno kritikovanje i krivica može da ga natera da potraži novu partnerku. U novoj vezi se mnogo toga svodi na slatkorečivost i komplimente.

Povezanost

Muškarac misli da ste najpovezaniji tokom vođenja ljubavi. Pored zadovoljstva koje dolazi sa činom, osećaj da je on objekat zadovoljstva igra veliku ulogu u vezi. Vođenje ljubavi u početku veze ume da bude intenzivno i tada se muškarac oseća najpovezanije.

Zna da ga nećete ostaviti

Ranije vas je varao i ne samo da ga niste ostavili, već niste ni rekli pravila i očekivanja koja imate od njega. Zbog toga se on oseća kao da ga nikada nećete napustiti, čak iako vas vara.

Uredu je da imate očekivanja od muškarca, ali budite uvereni da su mogući i izvodljivi. Ne očekujte nemoguće.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.