Ovo su najgore kombinacije horoskopskih znakova! (GIF)
Foto: Giphy

Veze osuđene na propast

Ovo su najgore kombinacije horoskopskih znakova! (GIF)

Svi se zaljubljujemo u različite tipove, ali ove kombinacije nikako ne idu zajedno
Objavljeno: 14:17h

Do sada ste već uvideli da sa nekim ljudima prosto ne možete da budete u ljubavnoj vezi. Postoje horoskopski znakovi koji se fenomenalno slažu, dok neki nikako ne idu zajedno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ako je verovati zvezdama, ovo su najgore horoskopske kombinacije.

Naučnici tvrde da će plavuše nestati za 200 godina! (FOTO) (GIF)

OVAN I DEVICA

Ovnovi su samouvereni, ne vole da pričaju mnogo, a pogotovo ne da kukaju o ljubavnim problemima. Ne vole da glume, dok je Devicama potrebna pažnja, zato su one za Ovna previše komplikovane i zahtevne. Ukoliko se Ovnovi zaljube u Device pre nego što je dobro upoznaju, tada će sa njima imati samo glavobolje.

foto: Giphy

BIK I BLIZANCI

Bikovi su “dobar materijal” za vezu, ali ipak ni oni ne mogu sa svakim. Blizanci su za njih previše slobodni i nestalni, što će Bikove dovesti do ludila i oni će prvi pobeći iz takve veze.

foto: Giphy

RAK I STRELAC

Rakovi su emotivci i traže pravu ljubav, ali to ne mogu očekivati od Strelca. Žele nekoga ko će se truditi oko njih. Ukoliko i započnu vezu sa Strelcem čeka ih nesigurnost, ljubomora i svađe.

foto: Giphy

LAV I RIBE

Lavovi vole da su sigurni u vezi, jer kada nađu “pravog” oni mu se bezuslovno predaju. Ne vole ljude koji kukaju i nose negativnu energiju. U vezi sa Ribama mogu biti izmanipulisani i povređeni.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.