ZVALA ME NJEGOVA LJUBAVNICA I REKLA DA ONA NIJE JEDINA: Svojom REAKCIJOM sam IZNENADILA i sama SEBE!
Otkrili tren u kojem su shvatili da će se razvesti, Foto: Profimedia

LISTA SITUACIJA

ZVALA ME NJEGOVA LJUBAVNICA I REKLA DA ONA NIJE JEDINA: Svojom REAKCIJOM sam IZNENADILA i sama SEBE!

Ovi parovi su otkrili koji je događaj njima otvorio oči

Objavljeno: 15.09.2020. 21:47h
  • 1

Neki ljudi do prekida veze dolaze malo po malo, dok drugi točno znaju trenutak u kojem su shvatili da je gotovo. Ekipa na Redditu otkrila je koji je događaj za njih bio kap koja je prelila čašu i dovela ih do zaključka da se žele razvesti.

1. Poruke od drugog

"Kad sam pročitao poruke koje je slala drugom tipu i u njima pisala kako joj je zabavno spavati s njim i kako jedva čeka da se venčaju kad ona bude slobodna. Razveli smo se četiri meseca kasnije, a oni su raskinuli jer njen ljubavnik nije hteo ostaviti svoju ženu."

2. Hodanje po jajima

"Kad sam shvatio da pokušavam pogoditi u kakvom će raspoloženju biti kad se vratim s posla da mogu ući u stan na pravi način kako je ne bih razbesnio."

3. Pranje rublja

"Kad sam počeo silaziti u podrum glumeći da perem rublje samo kako bih imao malo vremena bez nje."

4. Auto za zabavu

"Kad su nam isključili struju, ali on si je svejedno kupio auto za zabavu - tri nedelje nakon što je napravio totalku na svom poslednjem autu za zabavu."

5. Život s roditeljima

"Živeli smo s njenim roditeljima kako ona ne bi morala raditi i biti domaćica. Bio sam jako nesrećan i molio sam je da se odselimo. Rekla mi je da će se to dogoditi tek kad budem imao dvostruko veću platu pa sam se odselio bez nje."

6. Kondomi u smeću

"Moja žena je htela da uzmemo pauzu pa sam se odselio. Kad sam došao po neke stvari, zapazio sam nekoliko kondoma u smeću. Iskreno, napravila mi je uslugu."

foto: Espreso.rs

7. "Lakše mi je samoj"

"Kad sam došla kući nakon smene od 12 sati. Detetu nisu bile zamenjene pelene, sudoper je bio pun suđa, a moj muž se igrao za kompjuterom kao i inače. Prosvetlilo me u tom trenutku, shvatila sam da mi je lakše samoj."

8. Naručivanje hrane

"Bila sam u bolnici nakon što sam rodila našu bebu carskim rezom. Pitao me želim li da mi drugi dan donese neku hranu pa sam tražila burito. Rekao mi je da mu se ne ide u meksički restoran. Sledeći dan je došao s hranom iz drugog restorana, seo i počeo jesti preda mnom. Rekao je da meni nije dondo ništa jer mu nisam rekla što želim."

9. Prva bračna noć

"Obukla sam seksi donje rublje, a on me pitao moramo li samo zato što nam je ovo prva bračna noć. Četiri meseca kasnije i dalje nije bilo seksa bez obzira na to što smo to često radili pre venčanja."

10. Operacija

"Nakon dvostruke mastektomije lekar mi je preporučio da šest nedelja spavamo u razdvojenim krevetima kako bih se zalečila. Kad je istekao rok, rekla sam mu da se vraćam u krevet, a on mi je rekao da se ne moram truditi jer ionako više nisam prava žena. Bili smo u braku manje od godine dana."

11. Ljubavnica

"Na dan kad me nazvala njegova ljubavnica dok je on bio s njom u sobi i rekla mi je da mu ona nije jedina. Saznala sam da je dugo imao čak tri ljubavnice."

Bonus video:

(Espreso.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media