ŽELITE DA DOBIJETE DEVOJČICU? Morate da JEDETE ovu HRANU pre se*sa i uspeh je ZAGARANTOVAN! (SPISAK)
Strog režim ishrane sa jasno definisanim namirnicama i redovni, čak učestaliji nego inače seksualni odnosi siguran su recept za žene, Foto: Profimedia

Vreme je za Bebe

ŽELITE DA DOBIJETE DEVOJČICU? Morate da JEDETE ovu HRANU pre se*sa i uspeh je ZAGARANTOVAN! (SPISAK)

Naime, prava formula za devojčice je izbegavanje hrane bogate natrijumom i kalijumom

Objavljeno:

Žene koje žele da dobiju naslednicu, odnosno da rode devojčicu moraju jesti tačno određenu hrani i imati učestale seksualne odnose.

Strog režim ishrane sa jasno definisanim namirnicama i redovni, čak učestaliji nego inače seksualni odnosi siguran su recept za žene, koje žele da rode devojčicu. Tako žene koje žele žensko dete moraju izbegavati banane i ishranu bazirati na pasulju i tvrdom siru, potvrdili su naučnici sa Univerziteta Mastriht u Holandiji.

Naime, prava formula za devojčice je izbegavanje hrane bogate natrijumom i kalijumom, a konzumiranje više hrane sa kalcijumom i magnezijumom.

Kako je teklo istraživanje

Naučnici su u studiju uključili 172 žena iz zapadne Evrope u dobi između 23 i 42 godine. Svakoj od njih zadat je strogi režim ishrane. Većina žena je odustala jer se nije mogla držati rasporeda hrane i seksa, a 21 žena je izdržala do kraja. Od 21 žene koje su uspele, čak njih 16 je rodilo devojčice, što je uspešnost od 80 odsto.

Hrana koja je bogata natrijumom i kalijumom uključuje masline, slaninu, dimljeni losos, škampe, krumpir, mesne prerađevine, hleb, kolače.

Umesto toga, preporučuje se tvrdi sir, jogurt, spanać, bademi, zobene kaše, brokoli, pomorandže, konzervirani losos, tofu sir. Magnezijuma ima u orašastim proizvodima, žitaricama, smokvama i pasulju.

Osim toga, žene koje žele devojčicu trebalo bi da imaju češće seksualne odnose, ali ne u danima malo pre ili nakon ovulacije.

Zanimljivo je da način ishrane oca, kako tvrde naučnici, nema veze sa polom deteta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magazinnovosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.