BILA SAM TRUDNA I PRESREĆNA, A ONDA ME DEČKO OSTAVIO PREKO TELEFONA: Na Fejsbuku sam saznala ko stoji IZA SVEGA!
Riki je, naime, dok je Laura bila trudna, rešio da je ostavi i to par nedelja pred Božić, Foto: Printscreen

ŠOK

BILA SAM TRUDNA I PRESREĆNA, A ONDA ME DEČKO OSTAVIO PREKO TELEFONA: Na Fejsbuku sam saznala ko stoji IZA SVEGA!

Riki je, naime, dok je Laura bila trudna, rešio da je ostavi i to par nedelja pred Božić. Očajna, utehu je tražila u sestri. Međutim, par nedelja po raskidu, Laura je na Fejsbuku videla da su Riki i Kejtlin, koje deli 17 godina razlike, ozvaničili svoju vezu

Objavljeno:

Uvek sam bila presrećna što se moja sestra super slaže sa mojim verenikom, a onda sam otkrila stravičnu istinu.

Laura Martin (30) iz Velike Britanije u potpunosti je verovala svom dečku Rikiju (36) i verovala da je konačno našla čoveka svog života. Kada je zatrudnela sa njim, mislila je da su pred njima dani sreće i porodičnog života, a onda je shvatila da su joj Riki i njena rođena sestra Kejtlin (19) na najsuroviji način zabili nož u leđa.

foto: Printscreen

Riki je, naime, dok je Laura bila trudna, rešio da je ostavi i to par nedelja pred Božić. Očajna, utehu je tražila u sestri. Međutim, par nedelja po raskidu, Laura je na Fejsbuku videla da su Riki i Kejtlin, koje deli 17 godina razlike, ozvaničili svoju vezu.

- Kada sam upoznala Rikija, bila je to ljubav na prvi pogled. Nije prošlo dugo a mi smo već bili u ozbiljnoj vezi. Moje dvoje dece iz prethodnog braka odmah su ga zavoleli. Zavolela ga je i Kejtlin koja mi je, budući da sam od nje starija 11 godina, bila više ćerka nego sestra. Ona je i živela sa mnom i sa Rikijem kada smo nas dvoje počeli da živimo zajedno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blicžena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.