NE TRAČARE, zrele su i SAMOUVERENE: Šta mislite KO su ove žene?
Foto: Profimedia

zanimljivost

NE TRAČARE, zrele su i SAMOUVERENE: Šta mislite KO su ove žene?

Da li znate u čemu je tajna njihovog opstanka i šta jači pol privlači kod partnerki?

Objavljeno: 18:03h

Veze mlađih muškaraca i starijih žena više nikog ne iznenađuju,a naučnici su otkrili šta je to što mladiće privlači damama.

Da li znate u čemu je tajna njihovog opstanka i šta jači pol privlači kod partnerki?

Starije žene su zrelije i iskusnije. Deluju kao zaštitnice, staložene su i uravnotežene. Ne bave se tračevima, ne opterećuju time partnera i odlično se nose s takvim stvarima.

Sva njihova pažnja je usmerena na muškarca s kojim su u vezi. Zrelije žene su samouverenije, imaju samopoštovanje i ne nerviraju se bez potrebe.

Odlično vladaju svojim emocijama, što je još jedan dokaz zrelosti ali i mudrosti.

foto: Profimedia

Ne insistiraju na bliskosti i posvećene su muškarcu.

Jedan od najvažnijih razloga za to što mlađe muškarce privlače starije žene jeste njihova seksualna zrelost. One ne insistiraju previše na bliskosti u vezi, veruju svojim partnerima i poštuju njihovu slobodu. Takođe, starije žene su emotivno zrelije. U kritičnim trenucima ne prave dramu, već smiruju situaciju.

Mnogi kažu da je upoznavanje zrelije žene poput učenja novih veština, pa svakodnevno sa njima možete doživeti novo iskustvo.

One zrelije i ozbiljnije upravljaju i finansijama. Spremne su čak da neke novčane obaveze preuzmu na sebe kako bi podelile finansijski teret u vezi, što muškarcima takođe godi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.