Da li je vreme da kažem ženi da sam je nekoliko puta PREVARIO i imao TAJNU vezu sa koleginicom?
Otkrio svoju tajnu, Foto: Profimedia

baš se bio zalaufao

Da li je vreme da kažem ženi da sam je nekoliko puta PREVARIO i imao TAJNU vezu sa koleginicom?

On kaže da je spreman da preuzme punu odgovornost zbog svojih postupaka, ali i da je imao svoje razloge.

Objavljeno:

Da li biste vi oprostili ne jednu, nego nekoliko prevara, o kojima je vaš partner godinama ćutao?

Anonimni muškarac se požalio da ga muči griža savesti zbog toga što je tokom desetogodišnjeg braka, svoju ženu prevario pet puta.

Međutim, sa jednom od ljubavnica je imao čak i šestomesečnu tajnu vezu.

“Četiri žene sam upoznao onlajn. Samo smo imali seks i ništa više, ali mi je taj seks omogućavao da se osećam bolje. Peta žena je bila koleginica sa posla, sa kojom sam imao aferu, koja je trajala oko šest meseci”, priznaje ovaj muškarac.

On kaže da je spreman da preuzme punu odgovornost zbog svojih postupaka, ali i da je imao svoje razloge.

“Imam 38 godina, a moja žena 36. U braku smo već deset godina i imamo osmogodišnjeg sina. Moja žena je bila nevina kada smo se venčali. Nikada nisam previše divljao u mladosti i imao sam seksualne odnose samo sa nekoliko žena pre nje. Ipak, moja žena nikada nije bila previše zainteresovana za seks i uvek je samo ležala na krevetu. Naš seksualni život je bio previše dosadan i bilo mi je teško”, kaže on.

Priznaje da se plaši ženine reakcije kada bi joj rekao, a najviše zbog toga što zna da nije osoba koja lako prašta.

“Stvarno volim svoju ženu i već dve godine nisam ni pomišljao da je prevarim, ali me izjeda krivica i osećam da moram da joj kažem istinu”, završava on.

Ekspert za ljubavne veze, Deidra Sanders, posavetovala je muškarca da ne govori ženi o prošlosti, već da se fokusira na učvršćivanje njihove veze u budućnosti.

“Možda bi vam pao kamen sa srca, ali biste možda i rizikovali raspad vašeg braka. Sigurno bi bila potpuno razočarana. Radite na vašoj vezi, kako emotivnoj, tako i seksualnoj. Nađite pogodan trenutak da je otvoreno pitate kako da poboljšate vaš seksualni život, bez ikakvog osuđivanja. Možda joj je potrebno samo malo samopouzdanja, koje vi možete da joj date”, kaže Sanders.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.