Ovo treba da pročita svaka žena koja sumnja da je muž VARA: Odaće ga nagla PROMENA jedne životne navike!
Žena / Ilustracija, Foto: Profimedia

OBAVEZNO PROČITAJTE

Ovo treba da pročita svaka žena koja sumnja da je muž VARA: Odaće ga nagla PROMENA jedne životne navike!

Nakon što je primetila da je njen suprug promenio rutinu sređivanja "tamo dole", jedna paranoična mama je podelila svoje strahove od potencijalnog neverstva

Objavljeno:

Svi imamo rutinu nege svih delova tela. I muškarci i žene se, uglavnom drže nečega na šta su navikli i onda jednostavno brinemo o održavanju.

A šta kada se ta rutina promeni?

Nakon što je primetila da je njen suprug promenio rutinu sređivanja "tamo dole", jedna paranoična mama je podelila svoje strahove od potencijalnog neverstva.

Žena je objasnila da njen suprug brije intimne delove na svakih 6 nedelja, ali da od početka karantina nije toliko držao do toga.

Problem je nastao nakon što se vratio na posao. Naime, čim je ponovo počeo da odlazi u kancelariju, počeo je i da se brije… tamo dole. Zabrinuta žena je potražila savet na internet stranici "Netmums".

Mišljenja su bila podeljena.

Neke od žena su je uveravale da se ljudi u karantinu jednostavno ulenje, dok druge baš i nisu bile sigurne da ova žena neosnovano sumnja.

- Možda sam paranoična, ali zaista su mi bili potrebni saveti kako bih, stvari, možda počela da gledam iz drugog ugla - napisala je nesrećna žena i objasnila celu situaciju:

- Dakle, moj suprug je brijao stidne dlačice, u proseku, na svakih 6 nedelja. Poslednji put je to uradio krajem februara/početkom marta, a zatim ih nije pipnuo, jer je sve vreme radio od kuće. Nakon što je morao da se vrati na posao, jer ga je šef zamolio rekao mi je da će tokom pre podneva raditi sam, a popodne sa jednom ženom.Veče pred povratak na posao sam ga zatekla kako se brije u tuš kabini. Dodala bih i to da se pre 7-8 godina prilično družio sa kolegom, za kojeg se ispostavilo da je koleginica, a u nekom trenutku joj je poslao poruku sa seksualnom konotacijom - piše "Mirror".

Nakon cele priče, korisnici su i dalje bili podeljeni.

Neki su smatrali da bi mogao da bude potpuno nevin i da mu je, možda, samo lakše da radi u odelu bez dodatne “smetnje”, dok je jedna korisnica dala savet:

On možda ne krije apsolutno ništa, ali nije na odmet da ga pitaš.

Neki su smatrali da to uopšte nije dovoljno za “optužbu” da neko nekoga vara, a mnoge žene su priznale da bi i one sumnjale.

Jedna korisnica je čak prokomentarisala i da je njen muž radio identičnu stvar kada ju je varao.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.