RADIM TO 5 PUTA NA DAN: Ženama se to u početku sviđa, ali...
nesrećni muškarac, Foto: Profimedia

nesrećnik

RADIM TO 5 PUTA NA DAN: Ženama se to u početku sviđa, ali...

Svaki put kada upoznam neku ženu i počnem izlaziti, vrlo brzo prelazim na obrazac seksa po dva, tri puta u jednoj noći, gotovo svaku večer u nedelji. Ženama se to u početku sviđa

Objavljeno:

Muškarac u dobi od 29 godina svestan je, priznaje, da ima problem, no ne zna kako ga rešiti. Za pomoć se obratio Pameli Stephenson Connolly, američkoj psihoterapeutkinji specijaliziranoj za lečenje seksualnih poremećaja.

Ovo je njegova ispovest, a niže savet koji je dobio:

Provodim puno previše vremena razmišljajući o seksu, masturbaciji i vođenju ljubavi. Masturbiram tri do pet puta na dan, a kada sam bio mlađi, ta brojka je varirala od sedam do osam puta dnevno.

Svaki put kada upoznam neku ženu i počnem izlaziti, vrlo brzo prelazim da obrazac seksa po dva tri puta u jednoj noći, gotovo svaku večer u tednu. Iako se ženama to u početku sviđa, često žele usporiti nakon dva do tri dana veze, uz komentare da im postaje fizički neugodno ili jednostavno nisu raspoložene za taj tempo.

Nakon nekog vremena ja se počnem osećati odbačeno i krećem s okončanjem veze. Studiram, a seks i masturbacija mi oduzimaju veliki dio vremena koje bih trebao uložiti u učenje. Počeo sam masturbirati u dobi od devet ili deset godina - mislim da je to možda dio problema.

Savet psihoterapeuta:

Masturbiranje u detinjstvu - čak i puno ranije od devete godine života potpuno je normalno. Sigurno osećaš veliku krivnju i očaj zbog svoje situacije. Postoje oni koji bi to smatrali problemom morala i preterivanja, ali tvoj problem nije nešto što lako možeš rešiti. To čak uglavnom i nije seksualni problem - seks je jednostavno način na koji iskazuješ kompleksniji psihološki problem vezan na način rada tvojeg mozga.

Ti se seksaš kompulzivno. Osoba koja se ne može odupreti opsesivnim ili ponavljajućim postupcima, a koji joj u životu stvaraju značajne probleme, treba potražiti pomoć dobrog terapeuta. U tvojem slučaju, to sve ozbiljno narušava studiranje i ljubavne odnose sa ženama.

Kompulzivnost i opsesivnost mogu se lečiti, ali ukoliko se ne leče i problem se ignorira, tada to može postati puno gore i ozbiljnije. Pomoć potraži odmah, zaslužuješ olakšanje od te destruktivne pokretne trake na kojoj se nalaziš, prenosi The Guardian.

(Espreso.co.rs/24.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.