ISPRED PRAGA GA JE DOČEKALA TONA CRNOG LUKA: Komšije snimile neverovatnu scenu, a iza svega se krije OVA PRIČA!
Dobio je tone luka, Foto: print screen

zaslužio je

ISPRED PRAGA GA JE DOČEKALA TONA CRNOG LUKA: Komšije snimile neverovatnu scenu, a iza svega se krije OVA PRIČA!

Dobio je šta mu sleduje

Objavljeno:

Kineski mediji nedavno su se raspisali o slučaju mlade žene slomljenog srca koja se osvetila svom momku koji ju je varao slanjem tone luka na njegov kućni prag, kako bi mogao plakati koliko i ona zbog njegove izdaje.

Za većinu mladih kineskih parova 20. jun je poseban dan, ekvivalent zapadnom Valentinovu, ali za jednu ženu koja je nedavno uhvatila svog dečka kako je vara taj dan samo će pogoršati njenu patnju.

Poznata samo kao gospođica Zhao iz Ziboa, u provinciji Shandong, mlada se žena pre nekoliko dana šokirala kad je u telefonu svog dečka pronašla SMS-ove koje je slao drugoj ženi i otkrila da ju je već prevario.

Kako se nije uspevala nositi s tim, prekinula je vezu i tri dana nakon toga je plakala. U međuvremenu, njen bivši se zabavljao, zbog čega je bila još više ljuta, prenosi Oddity Central.

Nakon što je čula da njen bivši nije prolio ni suzu za njom te da zapravo uživa u životu bez nje, smislila je originalan plan kako mu se osvetiti. Naručila je tonu luka online i isporuku na njegov kućni prag uz poruku: "Zbog tebe sam plakala tri dana, sad je tvoj red."

Prema kineskim medijima, dostavljač je sam morao ručno iskrcati desetke vreća luka na naznačenu adresu. "Ako on neće plakati, ja sigurno hoću", rekao je. Kad se bivši vratio kući nekoliko sati kasnije i pronašao vrećice naslagane ispred njegovih ulaznih vrata, miris luka već se proširio po stambenoj zgradi, o čemu su na društvenim mrežama izvestili i neki njegovi susedi.

"Ne znam je li plakao ili ne, ali definitivno me je zadavio taj miris. Sad cijelo mesto miriše na luk", navodno je rekao jedan stanovnik. Iako priča zvuči kao izmišljena, čitava akcija snimljena je, a video je postao viralan na kineskoj platformi Miaopai, a zatim se proširio i drugim društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index,hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.