IZAŠLA SA TIPOM SA TINDERA, KAD SU POČELI DA SE LJUBE DESIO SE UŽAS: Završila u hitnoj!
Doživeli pravi haos, Foto: Tik tok printscreen

KAKVA PRIČA

IZAŠLA SA TIPOM SA TINDERA, KAD SU POČELI DA SE LJUBE DESIO SE UŽAS: Završila u hitnoj!

Oboje žive u Australiji, a nedavno su se upoznali preko Tindera

Objavljeno:

Ako se 22-godišnja Samara Hnaien i 23-godišnji Čarls Haris jednog dana venčaju, imaće zaista posebnu priču za unuke o tome kako su se upoznali i kako je izgledao njihov prvi sastanak.

Oboje žive u Australiji, a nedavno su se upoznali preko Tindera.

- Kako je sve bilo zatvoreno, Samara je jednostavno došla kod mene doma. Dejt je dobro krenuo i počeli smo da se ljubimo... - započeo je priču Haris za BuzzFeed.

Ono što Hnaien nije znala jeste da je Haris pre njenog dolaska pojeo sendvič s maslacem od kikirikija. Ono što on nije znao jeste da ona ima tešku alergijsku reakciju na kikiriki.

- Cela usta počela su mi trnuti tokom ljubljenja pa mi je odmah palo na pamet da imam alergijsku reakciju. Kako nisam jela ništa s kikirikijem, pomislila sam da je sigurno on jeo - ispričala je ona.

Pitala ga je je li jeo kikiriki, a on je potvrdio. Kad je shvatila da je ozbiljan, pojasnila mu je kako da joj u bedro uštrca injekciju EpiPen. Potom su krenuli u hitnu službu zajedno.

U bolnici su ostali do 5:30 ujutro, a Hnaien tvrdi da je impresionirana Hrrisovim ponašanjem.

- Poneo se najbolje što je mogao. Zbilja je brižan i iskren, bila sam smirena. Sve vreme me je uveravao da se nemam čega sramiti jer je mene mučilo kako se on oseća zbog svega. Nije baš lako iskustvo nekome zabiti EpiPen, pogotovo ako ste se upoznali na prvom dejtu - ispričala je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.