6 stvari koje momci odmah primete na devojkama, a nisu grudi (FOTO) (GIF)
Foto: tumblr

na muški način

6 stvari koje momci odmah primete na devojkama, a nisu grudi (FOTO) (GIF)

Iako se prave da većinu stvari na vama ne vide, primećuju ih i to mnogo više od ostalih žena koje vas gledaju
Objavljeno: 13:32h

Muškarci prvo na ženi primete izraz lica pa tek onda ostatak tela, preterana šminka im može delovati odbojno, a prirodnija ih privlači. Jako bitan im je i osmeh jer ih on osvaja. 11 sitnica koje će oraspoložiti svaku ženu u sekundi (GIF) (VIDEO) Ovih 6 stvari momci prvo primete na devojkama: Kakvo žensko lice je muškarcima najprivlačnije (FOTO) (GIF) 1. Izgled tela Većina muškaraca priznaje da skoro odmah primeti da li neka žena van forme ili ne.

foto: giphy
2. Odeća Momci obraćaju pažnju na to kako je žena obučena ne na seksualan način već da bih je bolje shvatili. Momci kažu da način na koji je žena obučen dosta govori i o njoj samoj.
foto: Profimedia
3. Da li je žena glasna Oni primete kada je žena preterano napadna u govoru ili ponašanju u odnosu na okruženje. Lepši način da se ovo kaže bi bilo da li žena ima osećaj za pristojnost.
foto: Tumblr
4. Da li je u društvu sa više žena ili muškaraca Muškarci odmah primete odnos polova sa kojima se žena druži. Ako žena ima hrpu muških prijatelja to momcima govori da ako je devojka fina prema njima to ne znači i da je privlače…
foto: Thinkstock
5. Naočare i modni dodaci Muškarci odmah primete da li žena nosi naoćčare, ali to im nije odbojno. Dosta muškaraca obožava žene sa naočarama, jer ih smatraju malo povučenim i zagonetnim. Oni primećuju i druge modne dodatke, poput narukvice, minđuša ili šnala, i to im se sviđa.
foto: giphy
6. Kontakt očima Većina muškaraca naglašava da im je važan kontakt očima, odnosno sposobnost i želja da žena održi kontakt očima je veliki signal muškarcu da je ona možda i zainteresovana da ga upozna.
foto: Profimedia
(Espreso.co.rs / Izvor: cure.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.