RASKINULI SU, ONDA JE ČUO DA JE NJEN OTAC ZARAŽEN: Ovako je kad si u karantinu sa BIVŠOM DEVOJKOM!
Nije im lako..., Foto: Facebook / Xiomara Rivero

LOŠA SITUACIJA

RASKINULI SU, ONDA JE ČUO DA JE NJEN OTAC ZARAŽEN: Ovako je kad si u karantinu sa BIVŠOM DEVOJKOM!

Saut i devojka nisu jedini koji trenutno ovako žive

Objavljeno:

Kada su Tristan Saut i njegova devojka raskinuli pre dve nedelje, dogovorili su se da će ostati u dobrim odnosima, ali nisu baš mislili da žive zajedno.

- Seli smo na kafu prošle nedelje kada nas je nazvao njen otac i rekao da je pozitivan na koronavirus -kaže Tristan (23) za New York Post.

- Bio sam s njom u kontaktu, pa sada živim u njenom podrumu kako ne bih zarazio svoju porodicu.

Nekoliko nedelja Tristan će provesti u Northamptonu, na kauču za razvlačenje kraj ping - pong stola, kako bi bio siguran da nema covid-19.

Da im brže prođe vreme, on i bivša devojka s kojom je bio tri meseca, igraju igre i gledaju emisije. Trude se da bude što manje neprijatna i čudna cela situacija.

- Nismo zamišljali da će se nešto ovakvo dogoditi.

Čak i zdrave i kvalitetne veze trenutno proživljavaju krizne situacije jer su ljudi 24 sata dnevno zatvoreni u četiri zida, pa su emocije na vrhuncu, a zamislite samo kako je biti zatvoren s bivšim partnerom.

Saut i devojka nisu jedini koji trenutno ovako žive.

- Jedan dan smo raskinuli, na moj rođendan, naljutila sam se i izašla van, nisam se vratila - kaže Radhika.

Ova 26 - godišnjakinja ipak nije mogla daleko jer je s partnerom živela četiri godine, a raskinuli su taman za vreme pandemije.

- Moj odlazak nije bio dramatičan jer raskid nije bio neočekivan. Krenuli smo u dva različita smera, a onda je sve puklo negde dve nedelje pre karantina. Iako se već neko vreme nismo slagali, mogla sam barem ostati duže na poslu ili u biblioteci.

Sada, kada su zemlje zatvorene, zatvoreni su i njih dvoje u istoj kući.

- Loše je, njemu dolazi prijatelj i igraju igrice u sobi. Iako dolazak prijatelja smanjuje tenzije, zapravo ga mrzim još više.

Radhika se trudi ostati smirena crtajući, učeći i ispijajući pivo i viski. Barem imaju odvojene krevete, za razliku od Ksiomare Rivero (23) koja živi s dečkom u jednosobnom stanu i - dele krevet.

Rivero i dečko izlazili su dve godine pre nego su raskinuli u oktobru nakon puno svađa i rasprava. Par iz Hjustona odlučio je da živi zajedno do jula, a život cimera funkcionisao je skroz dobro sve do pandemije.

- Sada smo stalno zajedno kod kuće, a primećujem stvari koje mi se više ne sviđaju kao što je nered koji ostavlja po dnevnoj sobi. Sada kada mi više nije dečko, ne želim čistiti za njim, ali opet ne mogu da živim u neredu.

Oslanja se na meditiranje, kuvanje i velike količine vina, ali joj nije lako jer njen bivši pokušava obnoviti romansu. Instalirala je Tinder kako bi joj brže prošlo vreme. Jedino što sada želi je našminkati se i otići u izlazak s prijateljicama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.