ROMANTIKA OPSTAJE I U DOBA EPIDEMIJE: Ovu devojku je dečko za sastanak izveo na NEOBIČNO MESTO (FOTO)
Viola Dada, Foto: Facebook printscreen

SNALAZE SE

ROMANTIKA OPSTAJE I U DOBA EPIDEMIJE: Ovu devojku je dečko za sastanak izveo na NEOBIČNO MESTO (FOTO)

Tragikomična situacija ovaj par dovodi do niza mera s kojima su mislili da nikada neće morati da se susretnu

Objavljeno:

Studentkinja psihologije, Viola Maria Dada upoznala je svog dečka u vreme širenja zaraze korona virusom.

Budući da u Italiji vlada karantin, par je svoj prvi sastanak imao - na balkonu.

- Godina 2020., godina korona virusa. Celi je svet zastao i svi pričaju o jednoj stvari, korona virusu. Možda se jedino ja, i moj dečko Marko, ne opterećujemo novonastalom situacijom. Imam 23 godine, studentkinja sam psihologije i u godini u kojoj ova pandemija uzima maha, započinje i moja ljubavna priča s jednim dečkom – napisala je u svom dnevniku Viola, prenosi Corriere Della Sera.

Tragikomična situacija ovaj par dovodi do niza mera s kojima su mislili da nikada neće morati da se susretnu.

- Normalan zajednički izlazak pretvara se u ostanak kod kuće i gledanje filmova. Prvi sastanak pretvara se u ispijanje aperitiva na balkonu, prvom držanju za ruke prethodi detaljna dezinfekcija, a pre prvog poljupca bitno je proveriti jesmo li bili u kontaktu s nekom od zaraženih osoba - piše Viola u svom dnevniku.

Iako svedoče kolektivnom karantinui i prisiljeni su na minimalan socijalni kontakt, Viola i njen novi dečko Marko pokušavaju da izvuku najviše iz ove situacije.

- Odlučila sam iskoristiti ovo vreme karantene i upustiti se u nešto drugačije. Spakovala sam stvari i uputila se prema mom dečku Marku - dodala je.

- Naša veza sada nalikuje na preuranjeni brak. Nema preteranog šminkanja kako bi se ostavio dobar utisak, outfit se svodi na nošenje pidžame, a dan prolazi gledanjem 'online' predavanja i svađa o tome koji film pogledati. Nakon uspješno napravljenog ručka, zaključujemo svoj dan kratkim druženjem s prijateljima preko Skypa, a pre spavanja se na kratko informišemo o novostima. Kako bi se opustili i suzbili stres koji je sveprisutan u zadnje vreme, pre spavanja meditiramo. Sve u svemu, prvi dan prolazi dobro, a uz ljubav sve prolazi lakše – napisala je u svom dnevniku Viola.

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.