TREBALO JE DA IZAĐE SA DEČKOM, ONDA JE NA NJEGOVOM FEJSU VIDELA ŠOK FOTOGRAFIJU: Odlučila je da mu se OSVETI (FOTO)
Upoznala ga je na Tinderu, Foto: Profimedia

priče sa tindera

TREBALO JE DA IZAĐE SA DEČKOM, ONDA JE NA NJEGOVOM FEJSU VIDELA ŠOK FOTOGRAFIJU: Odlučila je da mu se OSVETI (FOTO)

U njoj se javila sumnja pa ga je odlučila pronaći na društvenim mrežama - i ostala u šoku

Objavljeno:

Žena je ostala u šoku nakon što je dogovorila izlazak na Tinderu da bi otkrila kako je tip zaprosio svoju devojku samo mesec dana pre.

Kimberli En dobila je match s muškarcem s kojim je razgovarala o "pronalasku nekog posebnog" pre nego su dogovorili sastanak. No 31-godišnjakinja odlučila ga je pronaći na Fejsbuku pre nego što se nađe s njim.

Na njen užas, na njegovom profilu pisao je da je u vezi odnosno da se verio mesec dana ranije. Pravnica se suočila s njim, no on je rekao kako je pronašla drugog tipa. Ali 31-godišnjakinja kaže kako su ga tetovaže odale pa je odlučila javiti se njegovoj verenici.

- Poslao mi je poruku na WhatsApp, a kad sam ga pitala zašto mi se tamo javio umesto običnom porukom, promenio je temu - kaže En.

U njoj se tad javila sumnja pa ga je odlučila pronaći na društvenim mrežama - i ostala u šoku.

- Moja prva emocija bila je upravo potpuni šok, nisam mogla da verujem - govori En koja je priznala da se emocionalno investirala pa je bila i ljuta kad je otkrila da je njen potencijalni partner veren, prenosi The Sun.

foto: Facebook printscreen

Odlučila je zatim da želi to otkriti i njegovoj verenici.

- Osećam da žene moraju podržavati druge žene u takvim situacijama - moramo čuvati leđa - rekla je.

Zatim je screenshot poruka s Tindera poslala njegovoj verenici.

- Čitavo telo mi se treslo kad sam slala poruke jer nisam znala kako će da reaguje. Osećala sam se tako grozno i ​​delimično odgovorno da bih potencijalno mogla slomiti srce ove žene - govori.

Ženi je poručila da s tom informacijom radi šta želi, ali da bi ona na njenom mestu želela da zna. Ona joj je samo odgovorila da je u redu te da nije njena krivica.

Kaže da ga je zatim blokirala jer nije želela da je napastuje. Uprkos otkrivanja ženi da je verenik želeo da je prevari, kaže kako se čini da su oni i dalje zajedno.

- Njena reakcija bila je tako mirna i minimalna da nisam znala je li u šoku ili se to već dogodilo pre pa nije bila iznenađena uopšte - rekla je Kimberli.

Kimberli kaže i kako je kasnije pogledala njegov profil i videla da je promenio fotografiju te stavio jednu na kojoj se grli sa verenicom.

- Možda je to njegov način da joj poruči kako to neće više raditi i da je voli...

Svoje iskustvo Kimberli je odlučila da podeli online i bila je tužna brojem žena koje su tvrdile da su doživele slično.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.