MUŽ JU JE VARAO SA DEVOJKOM MLAĐOM 20 DODINA: Dobro pročitajte šta je ova žena uradila povodom toga
Ilustracija, Foto: Profimedia

šokantno

MUŽ JU JE VARAO SA DEVOJKOM MLAĐOM 20 DODINA: Dobro pročitajte šta je ova žena uradila povodom toga

Šokantne priča prevarene žene

Objavljeno: 03.03.2020. 23:08h

U braku smo 17 godina i zadnja 3 meseca sam primetila veće promene u ponašanju mog muža. Ono što mi je naviše privuklo pažnju je naglo smanjenje njegove plate. Imam dovoljno godina i odma sam posumnjala u njegovu vernost…

Juče mi je rekao da se neće vraćati sa posla i da će ovaj vikend da provede u planini na vikendici SAM, znala sam da laže. Sinoć negde oko 8 sati pozvala sam taksi i uputila se prema našoj vikendici. Kada sam došla ispred sam zatekla parkirana 2 automobila, auto mog muža i još neki meni nepoznat. Prišla sam vikendici i kroz prozor videla te kako se moj muž i ta neka klinka od oko 20-ak grle.

Mesecima sam sumnjala sam, ali sam se potajno nadala da grešim, počela sam da se tresem od šoka i tada sam od muke proplakala. Nisam znala šta da radim, vratila sam se do taksija i taksistu zamolila da se odalji nekih kilometar od vikendice i da me čeka, a ja sam se vratila i kamenicom razbila prozor na vikendici.

Dok su se moj muž i ta njegova “sabrali” ja sam već bila daleko. Evo celu noć sam preplakala, ne znam šta da mislim, šta da radim. Imam 40 godina, da se razvedem kako u ovim godinama da nastavim sama, kako da nađem drugog, da nastavim da živim sa njim, uh… ne mogu, onda deca koja ulaze u pubertet kako bi reagovala… glava hoće da mi eksplodira, milion pitanja, a ni na jedan nemam odgovor.

Možda, možda opet kažem jer nikada nisam bila takva, možda i ja treba da nađem nekoga mlađeg, možda je osveta najbolja kazna…

Bonus video:

(Espreso.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media