OVA ČETIRI ZNAKA IMAĆE NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI U SEZONI JUPITERA: Horoskop vam sprema ČUDESNE DOGAĐAJE!
Da li ćete se zaljubiti?, Foto: Profimedia

horoskop i numerologija

OVA ČETIRI ZNAKA IMAĆE NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI U SEZONI JUPITERA: Horoskop vam sprema ČUDESNE DOGAĐAJE!

Jarac je sam po sebi već vrlo motivisan i odlučan u tome da uspe.

Objavljeno:

Sezona jarca je trajala od 20. decembra do 22. januara, ali Jupiter, planeta sreće i dobre sudbine, u znaku je jarca sve do 19. decembra 2020. godine

Šta prema astrologiji znači Jupiter u jarcu za tvoj ljubavni život?

Prvo pogledajmo Jupiter. Kao vladar devete kuće, Jupiter zapoveda slobodnim, otvorenim strelcem i obrazovanjem.

Strelac je horoskopski znak koji nas uči da prihvatamo svetovni pogled na različite teme, dok Jupiter pomaže u pokretanju naših interesa. Jupiter je ujedno i planeta sreće. Ne samo da ti može pomoći u ostvarivanju ciljeva, već može osigurati da tvoji napori u ljubavi ne propadnu.

Jarac je sam po sebi već vrlo motivisan i odlučan u tome da uspe. Bilo da se radi o profesionalnom, ličnom ili romantičnom životu, jarac je horoskopski znak koji će ti pomoći da postigneš nešto veliko. Sad kad je i Jupiter uključen, ove godine imaš još veće šanse da dobiješ sve što želiš. Misli na Jupiter kao na vetar u leđa. Jarac je brod koji te sve više i više pomera, a Jupiter je dodatni potisak koji ti je potreban da postigneš cilj.

Možda ćeš morati rizikovati i verovati intuiciji - čak i ako nisi sigurna gde ćeš završiti kad godina prođe - ali sada je vreme da veruješ u sebe. Kad su u pitanju veza i ljubav, može biti zastrašujuće ući u novu vezu ili se obavezati na trenutnu vezu, a da ne znaš tačno šta će se dogoditi. Ne podcenjuj sparivanje Jupitera i Jarca za to veme.

Premda je jarac mnogo pronicljiviji i stabilniji od rizičnog i znatiželjnog Jupitera, ima smisla da bi ovaj horoskopski znak i planeta bilo tačno ono uparivanje koje ti treba za tvoj ljubavni život. Bez obzira na to što si se usredsredila tokom ove godine, jarac će te sigurno voditi u potrazi za najboljim Ja. I ove godine možeš ostvariti svoje ciljeve…

Jupiter i Jarac samo su dodani bonusi na već neverovatan život koji vodiš - veruj sebi! Pogledaj koja će 4 horoskopska znaka najviše profitirati od jarca i Jupitera…

Lav - kako bi pronašla ljubav dok je Jupiter u jarcu, odrekni se svog ponosa.

Jupiter aktivira tvoju šestu kuću blagostanja do decembra 2020. godine.

Očito je da voliš kontrolu, lavice. Ko te poznaje, zna da si tamo gde jesi u životu zato jer preuzimaš odgovornost na sebe i juriš za čim želiš. Isto se može reći i za tvoj ljubavni život. Kad se odlučiš za uspostavljanje nove veze ili očuvanje postojeće, pripremi se za uspeh.

Za vreme Jupitera u sezoni jarca na tebi je da pustiš uzde. Odustati od kontrole nije lako, ali pomisli na prirodni nagon i motivaciju jarca kao na vetar u leđa.

Ne treba ti motor da te dodatno gura, pusti i uživaj tamo gde te vodi ljubav. Fokusiraj se na emocionalne i intelektualne veze koje trenutno imaš s drugima. Vaga - da bi pronašla ljubav dok je Jupiter u jarcu, rizikuj.

Jupiter aktivira tvoju četvrtu kuću samopouzdanja do decembra 2020. godine.

Jarac će ove godine biti ta prevaga koja čini tvoj ljubavni život posebno sjajnim. Možda već imaš ideju šta želiš u životu kad je ljubav u pitanju, ali jarac je horoskopski znak koji će ti pružiti dodatni zamah da to i učiniš.

Kad je u pitanju ljubav, ti si već odana i voljena, znaš šta je potrebno da bi veza trajala. Dok je Jupiter u jarcu primetićeš više mogućnosti za aktivnost i donošenje konačnih odluka vezanih za svoju budućnost.

Možda će ti biti teško da izađeš iz svog neodlučnog prostora u glavi, ali kako energija jarca utiče na tebe ove godine, imaćeš više sreće da pronađeš ljubav.

Škorpija - kako bi pronašla ljubav dok je Jupiter u Jarcu, sledi svoje srce.

Jupiter aktivira tvoju treću kuću komunikacije do decembra 2020. godine.

Jarčeva odlučnost da uspeš i motivacija, u kombinaciji sa tvojim laserskim fokusom, učiniće ovu sezonu punu ljubavi prema tebi.

Budući da razumeš vrednost napornog rada i predanost stvarima koje su ti najvažnije, pomisli na jarca kao na dodatnu podršku koja ti je potrebna da ti se određene stvari dogode.

Ove godine ćeš primetiti snažnu, pokretačku energiju koja te okružuje. To je uticaj Jarca - i otvara sve vrste vrata prema ljubavi.

Što god poželiš za vreme ovog tranzita Jupitera u jarcu - to će se obistiniti - stoga dobro razmisli o tome šta želiš, jer potencijal je veliki.

Ribe, sanjajte velike stvari kako bi pronašle ljubav dok je Jupiter u jarcu.

Jupiter aktivira tvoju jedanaestu kuću prijateljstva do decembra 2020. godine.

Ti sanjar zodijaka, ribice. Imaš toliko mnogo misli i snova o tome što je potrebno da bi voljela i bila voljena, međutim, nije ti uvek lako pokrenuti ove snove.

Za vreme Jupitera u jarcu to će se promeniti. Zamisli Jarca kao svog ličnog ljubavnog gurua. Ovaj horoskopski znak zna kako će se stvari odvijati.

Dok ćeš ti i dalje biti mozak operacije, jarac će biti onaj koji projektuje tvoje najveće želje u stvarnosti.

Pod uticajem jarca ćeš ove godine verovatno imati puno sreće u ljubavi. Već znaš kakvu vezu tražiš, pa je na tebi da veruješ jarcu kako bi ostvarila te snove.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.