BILA JE SA KOMŠIJOM 20 GODINA STARIJIM OD NJE! Kada je saznala da je bio s njenom MAJKOM, desilo se NEOČEKIVANO
Devojka / Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

BILA JE SA KOMŠIJOM 20 GODINA STARIJIM OD NJE! Kada je saznala da je bio s njenom MAJKOM, desilo se NEOČEKIVANO

Živi u strahu...

Objavljeno:

U vezi sam sa oženjenim komšijom koji ima 40 i preko 20 godina je stariji od mene. Zajedno smo duže od godinu dana i od kada sam počela to da radim sa njim baš mi je super.

Moj momak naravno ne zna za moju vezu sa komšijom, čak misli da sam i dalje nevina. Nisam mu nikada dozvolila ni da me poljubi, što me u njegovim očima čini sveticom i najboljom devojkom u gradu. Ponosi se sa mnom i kako kaže jedva čeka prvu bračnu noć.

Za mene je sve bilo idealno do pre 10-ak dana kada me sa komšijom u njegovom automobilu zatekao moj brat. Znači ne viđeni šok i za njega i za mene… Bila sam 100 posto sigurna da će da me kaže roditeljima što bi izazvalo neverovatne posledice po mene, ali i za komšiju.

Prvo što sam maloletna, moj tata bi poludeo i ko zna kako bi reagovao, a drugo sa košijom sa kojim ja već duže od godinu dana spavam, moj tata ne govori i u svađi su preko 10 godina.

Razlog je taj što ga je moj tata zatekao u krevetu sa mamom, mislim mojom mamom. Mami je oprostio, ali sa njim ne govori od tada i bolna mu je tačka. 10 dana je prošlo i brat ništa nikome nije ispičao, nadam se da i neće…"

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.