POHOTNA PROFESORKA JE HTELA ŽENI DA UKRADE MUŽA: Ušla im je u spavaću sobu, pa u krevet i tu je dočekao ŠOK ŽIVOTA
Devojka / Ilustarcija, Foto: Profimedia

ispovest

POHOTNA PROFESORKA JE HTELA ŽENI DA UKRADE MUŽA: Ušla im je u spavaću sobu, pa u krevet i tu je dočekao ŠOK ŽIVOTA

Ispala je naivna 

Objavljeno: 06.02.2020. 19:39h

"Htela sam da joj “preuzmem” muža. Iako sam profesorka istorije radim kao kućna pomoćnica, tj. sluškinja u jednoj porodici.

Gospođa kod koje radim je 3 godine mlađa od mene, dok smo njen muž i ja istih godina i od prvog dana sam ja bacala oko na njega bez obzira što je bio oženjen, jer život me naučio “pravim” vrednostima i kako da živim da bih mogla da uživam u životu.

Nikada nisam gubila nadu i sigurna sam bila da ću kad tada biti sa njim u krevetu i čekala sam taj dan.

Ona se ponašala prema meni kao da sam niži rang od nje samo zato što ona ima novca kao blata iako sam mnogo školovanija od nje.

Ali ajde ja sam zarađivala za svoj život, ali to njeno ponašanje prema meni mi je davalo još veću motivaciju da joj “preuzmem” muža. I konačno sam dočekala dan kada je ona otišla na put. Znala sam da je nema i ušla sam u njihovu sobu, videla sam njega kako spava. Nisam gubila ni sekunde, uvukla sam mu se u krevet. U tom trenutku se on probudio i odgurno me od sebe, te me isterao iz sobe. Nakon par minuta je izašao i rekao mi da više ne dolazim kod njih, dao mi otkaz samo zato jer sam želela da spavam sa njim.

Ne mogu da verujem kakvih glupih muškaraca ima… Nije da sebe nešto hvalim, ali stvarno u odnosu na njegovu suprugu izgledam 10 puta bolje. Najradije bih da mogu okačiti moju fotku da vidite kako izgledam. Stvarno ne mogu da shvatim te muškarce… Zamolila sam ga da ništa ne govori supruzi i da mi da još jednu šansu, jbg morala sam da se ponizim jer koliko god odvratan posao sluškinje bio, radila sam i zarađivala. Ništa mi nije odg, a već je prošlo 10 dana od tada…"

Bonus video:

(Espreso.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media