OTKRILA DA JE MUŽ PREVARIO: Usledila je osveta koju će zauvek pamtiti!
Prevara - ilustracija, Foto: Shutterstock

KREATIVno, NEMA ŠTA

OTKRILA DA JE MUŽ PREVARIO: Usledila je osveta koju će zauvek pamtiti!

Kako biste reagovali da saznate da vas muž vara

Objavljeno:

Neki ljudi inspiraciju znaju da pronađu na najneverovatnijim mestima i čak i loše situacije preokrenu u nešto lepo.

Kako biste reagovali da saznate da vas muž vara?

Moguće je da biste iznosili njegov "prljav veš" na društvenim mrežama ili biste doslovno izbacili sve njegove stvari na ulicu uklanjajući sve što vas na njega podseća.

Možda biste mogli da uradite ipak nešto malo kreativnije, kao što je to uradila Sonja Barton, piše Mirror.

Ova žena ima 47 godina i majka je troje dece, a kada je saznala da je muž vara, odlučila je da iskoristi njegovu kolekciju ploča - da uredi pod u kuhinji.

Sonja živi u toj kući 13 godina, ali nakon što se razvela, osećala je potrebu da malo osveži životni prostor. Počela je od kuhinje koja je nekada bila sva u jednoj boji, a sada je u roze i ljubičastim tonovima.

Muzičke ploče
Muzičke ploče foto: AP / Mel Evans

Osim nove boje zidova i kuhinjskih delova, prostorija je dobila i nov pod. Napravljen je od 5.000 minijaturnih cvetića, dugmića u boji, novčića i, naravno, raznobojnih muzičkih ploča njenog bivšeg muža.

- Htela sam da ugradim ploče u pod još kad smo se uselili, ali mom mužu se nije svidela ta ideja. Ubrzo nakon razvoda, odlučila sam to da uradim. Zabavlja me, tera me da počnem da se smejem svakog dana kada uđem u kuhinju i vidim ploče - objašnjava Sonja.

Barton opisuje svoju novu kuhinju, koja je koštala oko 2.500 funti, kao "delo ljubavi" i kaže da je na njemu radila tokom noći i vikendima skoro godinu dana, čak i ako su njeni prijatelji mislili da je to suludo.

- Napravila sam sva vrata i fioke. Volim živopisne boje i odlučila sam obojiti kuhinju tako. Provela sam godine tražeći pločice koje bi mi se svidele i nisam mogla da ih pronađem. Na kraju sam kupila obične bele i ukrasila ih dekupaž tehnikom - govori dalje Sonja.

Ona je dodala da joj ulazak u tu prostoriju izmami osmeh bez obzira na to kako se oseća.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.