MOŽETE IH PREPOZNATI AKO SE DOBRO KONCENTRIŠETE: Ovo su znakovi da ne može da prestane da razmišlja o vama!
Gore vam uši?, Foto: Profimedia

gore vam uši?

MOŽETE IH PREPOZNATI AKO SE DOBRO KONCENTRIŠETE: Ovo su znakovi da ne može da prestane da razmišlja o vama!

To može biti vaš partner ili stari prijatelj!

Objavljeno: 30.01.2020. 20:19h
  • 2

Kako biste mogli da znate da neko misli na vas? Evo nekoliko znakova: 1. Neočekivan nalet emocija: Zamislite situaciju gde se lepo provodite, a u sledećem trenutku vas rastuži neki detalj. Imate nalet emocija koje vas preplave i osećate se čudno. Velike su šanse da u tim momentima neko vama blizak priča ili razmišlja o vama. To može biti vaš partner ili stari prijatelj. 2. Sanjali ste određenu osobu: Možda nikad do sada niste stanjali tog poznanika ili prijatelja, ali sinoć se pojavio u vašim snovima. Možete osetiti šta ta osoba misli, šta radi, kako govori. Najverovatnije je da je njegovo pojavljivanje u vašim snovima povezano s time šta on misli oo vama i da kroz san pokušava da vas kontaktira. 3. Želja da budemo bliži: Mnogi ljudi veruju da nas sudbina spaja. U stvari se zaljubljujemo jer podsvesno osećamo da je osoba koja misli na nas u stanju da zadovolji naše potrebe. Ovo objašnjava zašto tražimo načine da to unesemo u svoj život i smanjimo udaljenost između nas. Stoga, ako je određena osoba stalno u vašoj blizini, to je siguran znak da misli na vas i nesvesno poseže za vama.

foto: Profimedia

4. Dugi osmeh: Obratite pažnju šta radite kad sretnete starog prijatelja kojeg dugo niste videli. Osmehnete se i osmeh vam ostaje na licu duže od 10 sekundi. Osoba koja često misli na vas, sa vama će razgovarati drugačije nego sa ostalim.

5. Ta osoba vam je često u vidnom polju: Osoba koja misli na vas, ona želi i da bude blizu vas. Stoga ćete je često viđati okolo. Zbaog toga obratite pažnju ko je najčešće u vašem okruženju. 6. Stopala te osobe su uvek usmerene u vašem pravcu: Stopala se prirodno okreću u pravcu u kojem želimo da idemo. Postoje podsvesna veza između naših namera i pravca koji nam pokazuju stopala. Ako ste u društvu ljudi, stopala će uvek biti okrenuta prema onim koje simpatišete. 7. Zainteresovana je za vaše prijatelje: Osoba koja vas simpatiše, biće zainteresovana i za vaše prijatelje.

8. Dolazi kod vas bez razloga: Kada ste nekome simpatični, ta osoba će tražiti svaki način da privuče vašu pažnju. Želeće da dođe kod vas, čak i ako za to nema objektivnih razloga. 9. Uši vam gore: Staro narodno verovanje kaže da ako vam uši gore ili vas svrbe, neko priča o vama. Ako vas levo uvo svrbi, neko razmatra vaše mane. Ako vas desno uvo svrbi ili gori, neko ko vas voli priča o vama.

Bonus video:

(Espreso.rs/ Sil.kurir.rs) 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media