DESET GODINA JE STARIJA OD NJEGOVE MAJKE: Penzionerka (80) se udaje za mladića (35)! Kaže da ne želi njen novac!
Foto: Facebook/Iris Jones

Zavodnica

DESET GODINA JE STARIJA OD NJEGOVE MAJKE: Penzionerka (80) se udaje za mladića (35)! Kaže da ne želi njen novac!

"Bilo je teško, ali romantično. Moj prethodni muž mi je zamerao kako sam frigidna kada smo se pre 40 godina razveli, ali sada sigurno nisam"

Objavljeno: 27.01.2020. 11:57h
  • 875

Engleska penzionerka (80) planira venčanje sa svojim dečkom (35) iz Egipta kojeg je upoznala preko Fejsbuka, iako je čak deset godina starija od njegove majke, piše Mirror.co.uk.

Iris Džons 'pala' je na Mohameda Ahmeda Irbrihama na Fejsbuku, a prvi put kada su se videli zaljubila se do ušiju.

Posle nekog vremena, razlika u godinama je postala nevažna. Za četiri dana druženja, odlučili su se da se venčaju u Kairu, ali nisu imali potrebna dokumenta. Iris insistira na povratku u Egipad uprkos protivljenju porodice. 

Ona grozničavo brani svog partnera tvrdeći da on nije sa njom radi para ili želje da dobije birtansku vizu. 

- Ako se ženi sa mnom zbog mog novca, razočaraće se jer živim samo od penzije - rekla je Iris dodavši kako mu je odmah rekla da grade svoj odnos na iskrenosti i da ne može živeti od njenog imetka.

- Dok sam bila u Egiptu išli smo u sve najbolje restorane i sve račune smo delili pola-pola. Rekao je da će čak potpisati predbračni ugovor jer ja sam ta koju želi, ne moju kuću - izjavila je Iris.

Ona je otkrila kako već duže vreme pokušava usrećiti druge, ali sad se želi skrasiti sa čovekom kojeg voli. Ispričala je kako ju je Mohamed prošlog Novembra dočekao u Kairu

-Bila sam iznenađena koliko je visok. Prvi put kad smo se videli, samo me je snažno zagrlio- rekla je Iris

Kako ona kaže, nekoliko sati kasnije, odmah su vodili ljubav. Za nju  je ovo iskustvo bilo nezaboravno rekavši da se ponovo osećala kao devica.

-Bilo je teško, ali romantično. Moj prethodni muž mi je zamerao kako sam frigidna kada smo se pre 40 godina razveli, ali sada sigurno nisam- dodala je ona.

Iris živi od 200 funti (27.915 din) penzije nedeljno, a ta penzionisana čistačica ima 220.000 funti.

Mohamedu je, ipak, ostao deo ušteđevine nakon što je dao otkaz na svom poslu zato što mu gazda nije odobrio da svojevoljno poseti Iris. Ovaj 'Romeo' iz Gize uverava sve oko sebe da nije sa Iris iz finansijskih pobuda.

- Ovo nema veze sa novcem. Nije novac sve, ne može ti kupiti sreću. Ljubav nema godine i ne poznaje granice. Iris i ja se razumemo jako dobro i nadopunjujemo. Ne zanima me šta drugi misle već samo ono što ja osećam. Iris je prekrasna i strastvena - izjavio je Mohamed.

Irisini sinovi baš se i ne slažu sa majčinom vezom. Stiv (54) je nerado prihvatio maminu novu ljubav, ali Daren (52) nije.

- Videće će moji sinovi kako sam srećna s njim. Nakon nekog vremena će prihvatiti Mohameda za oca - uverena je Iris.

Bonus video:

(Espreso.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media