PREVARILA SAM MUŽA SA STARIM POZNANIKOM: Zbog njega sam htela da ostavim sve, onda sam saznala BOLNU ISTINU
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST JEDNE ŽENE

PREVARILA SAM MUŽA SA STARIM POZNANIKOM: Zbog njega sam htela da ostavim sve, onda sam saznala BOLNU ISTINU

"Pojavio se kod nas jednog popodneva kada je znao da će moj muž biti na poslu"

Objavljeno:

Kolumnistkinji britanskog portala "Sun" obratila se žena u nezgodnoj situaciji.

Ovo je njen problem:

- Ja sam udata žena od 33 godine, i imam dva sina. Neposredno pred Božić kupovala sam poklone i naletela na bivšeg dečka moje drugarice. Ima 35 godina. Uvek smo se slagali lepo i predložio je da odemo na kafu. Nakon što smo malo ćaskali, rekao mi je da me obožava godinu ili više.

Bila sam pomalo šokirana, ali volela sam pažnju. Pojavio se kod nas jednog popodneva kada je znao da će moj muž biti na poslu, a dečaci u školi. Rekao je da je u blizini pa sam ga pozvala unutra. Razgovarali smo nekoliko minuta, a zatim smo se poljubili.

Završili smo u krevetu i bilo je neverovatno. Posle se izvinio, ali rekla sam mu da se smiri i rekao da je to najbolji seks koji sam ikad imala. Pitao me može li me uskoro ponovo videti i odmah sam rekla da.

foto: Profimedia

Moj muž ima 33 godine. On je fantastičan tata, ali seks sa njim samo je njegova stvar. On je sebičan ljubavnik. Gotovo je kad je on završio a ja sam frustrirana i iznervirana. Moj ljubavnik i ja se već mesec dana redovno družimo zbog seksa. Ponekad odemo u njegov stan ili rezervišemo hotelsku sobu. Rekao mi je da se zaljubio u mene i ja to osećam.

Napustila bih mog muža da me on to pita, ali on nije rekao nešto tako. Tada sam videla moju prijateljicu i rekla mi je da je njen bivši tri meseca sa novom devojkom i da su se tek verili. Rekla je da joj je žao devojke jer zna kakav je njen bivši. Nisam rekla ništa, ali bio sam devastirana. Želim da budem s njim, ali da li bih bila dovoljan da udovoljim njegovim potrebama da ne bi otišao kod druge?

Deidre joj je savetovala da prekine vezu sa njim, jer je dokazani prevarant. Takođe joj je savetovala da se potrudi da popravi svoj seksualni život sa suprugom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/TheSun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.