REŠILA SAM DA SUPRUGA I LJUBAVNICU DOČEKAM NA AERODROMU: Bolna priča žene koje je PREVARENA na užasan način!
Ilustracija, Foto: EPA/Jerry Lampen

kraj braka

REŠILA SAM DA SUPRUGA I LJUBAVNICU DOČEKAM NA AERODROMU: Bolna priča žene koje je PREVARENA na užasan način!

Kada ju je njen suprug video, skroz je probledeo i pao u šok

Objavljeno: 21.01.2020. 10:58h
  • 1

Ova 44-godišnja žena javila se terapeutkinji Deidri za pomoć s ljubavnim problemima.

- Moj suprug mi je rekao da ima puno posla i da treba vremena samo za sebe. No, zapravo je bio s devojkom koja izgleda dvostruko mlađe nego on. U braku smo već 18 godina i imamo dva sina, koji sada imaju 16 i 12 godina. Uvek mi je govorio da me voli i seks nam je bio odličan, ali to se sve promenilo pre tri meseca...

Kada ga je pitala zašto je odsutan, rekao joj je da je pod stresom od posla te da treba odmor i da ide sam na putovanje.

- Primetila sam da je kupio novi telefon, a stari ostavio kući. Odlučila sam da mu proverim poruke i otkrila ljubavne poruke između njega i njegove ljubavnice. 

Kaže kako joj je poslala poruku i saznala da je ona s njim na odmoru pa je saznala kada se vraćaju i odlučila da ih dočeka na aerodromu. Kada ju je njen suprug video, skroz je probledeo i pao u šok.

- Laže mi već godinu dana. Ima seks s njom, a meni dolazi doma umoran. Naravno da se mi više nemamo seks i da me više ne dodiruje.

Sada je toliko tužna i slomljena, a ne zna kako preći preko toga pa pita Deidre za pomoć. Deidre joj odgovara:

- Žao mi je, shvatam da je godina dana laganja i varanja teško za oprostiti. Ovo je prava trauma, ali možete preći preko toga. Idite dan po dan. Budite dobri prema sebi i pustite prijateljima da vas podrže i uteše. Nemojte zaboraviti brinuti se za svoje zdravlje, dovoljno jedite i spavajte. Još uvek imate budućnost, samo nije onakva kakvom ste ju zamišljali.
 

Bonus video:

(Espreso.rs/Večernji)
 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media