AKO TE DEČKO NA PRVOM SASTANKU PITA "KOJA TI JE OMILJENA BOJA?" evo šta hoće od tebe: Otkriva kakva si u KREVETU
Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

AKO TE DEČKO NA PRVOM SASTANKU PITA "KOJA TI JE OMILJENA BOJA?" evo šta hoće od tebe: Otkriva kakva si u KREVETU

Koja je vaša omiljena boja? To je definitivno jedno od pitanja koje možete dobiti na prvom sastanku, a ako je potencijalni partner lukav, zapravo pokušava unapred da sazna čemu može da se nada u krevetu!

Objavljeno:

Naime, boja može dosta toga da nam kaže o karakteru osobe, a između ostalog, možemo da saznamo i kakva je ta osoba u seksu.

Crvena - Očekivano, odaje strastvenu osobu koja zna da uživa u seksu, voli da preuzme inicijativu i traži slične partnere u krevetu.

Ljubičasta - Otkriva osobu kojoj je seks gubljenje vremena, tako da žene razmišljaju više o frizuri nego o užitku, a muškarci to odrađuju kao dosadan posao - znači, izbegavati po svaku cenu.

Narandžasta - Ovo je omiljena boja osoba koje vole da ostvaruju fantazije u krevetu. Napraviće svašta kako bi podstakli partnerovu maštu, a obožavaju predigru i nežnost.

Plava - Boja osoba koje seks vide kao umetnost kojoj pristupaju s elegancijom i stilom, a naročito su dobri muškarci koji obožavaju tu boju jer će učiniti apsolutno sve kako bi zadovoljili partnerku.

foto: Profimedia

Ružičasta - Vole je zavodnice, žene kojima je flert vazduh i voda, ali zapravo pokazuju više nego što mogu da ponude jer su seksualno nezrele. Muškarci koji vole tu boju menjaju partnerke kao maramice, a afere s neznankama su im gotovo pa fetiš.

Siva - Omiljena je nesigurnim i neodlučnim ljubavnicima koji imaju problema s prihvatanjem obaveza, a seks im nije ništa više od zadovoljavanja potrebe, pa se veoma loše slažu s bilo kim kome ova boja nije omiljena.

Zelena - Vole je vredni i nežni partneri, muškarci koji su puni razumevanja i spremni da ispune svaku želju partnerki, dok su žene toliko predane da im je svaki seks kao da ga doživljavaju prvi put.

Žuta - Ova boja omiljena je osobama koje nikad neće odbiti partnerove želje, jer su im mnogo važnije od njihovog sopstvenog zadovoljstva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/metro-portal.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.