IMAO SAM TROJKU SA MAJKOM SVOJE BIVŠE DEVOJKE I ORTAKOM: A onda se desilo nešto što NISAM OČEKIVAO!
Ilustracija, Foto: Printscreen

ISPOVEST

IMAO SAM TROJKU SA MAJKOM SVOJE BIVŠE DEVOJKE I ORTAKOM: A onda se desilo nešto što NISAM OČEKIVAO!

Terapeutkinja mu je sve objasnila

Objavljeno: 07:08h

Jedan 26-godišnji muškarac tražio je savet od terapeutkinje Deidre.

"Poseksao sam se s mamom svoje bivše devojke i prijateljem, a sad mislim da mi se stvarno sviđa!"

Moja bivša devojka i ja upoznali smo se kao studenti i bili smo zajedno tri godine. Ali, raskinuli smo pre šest mjeseci, ali još uvek smo prijatelji. Pre nekoliko nedelja bio sam u prodavnici kad sam video mamu svoje bivše pa smo otišli na kafu."

"Predložila je da odemo u kafić i popijemo pravo piće. Nakon nekoliko čaša vina, počela je da me muva i da me ljubi, ali onda je došao moj prijatelj. Rekla mi je kako mašta o nama obojici i da želi da svo troje spavamo zajedno." "Otišli smo kod mog prijatelja u stan i svo troje smo se poseksali. To je bio najbolji seks mog života i mislim da mi se njena mama ozbiljno sviđa. Ona mi je rekla da se i ja njoj sviđam te da bi htela da ponovi našu seksualnu avanturu. Ne znam treba li ovo da kažem svojoj bivšoj?" Deidre mu je odgovorila:

"Mama tvoje bivše je atraktivna žena koja je odlična u krevetu, ali ona je u potpuno drugoj fazi života. Ako se stvarno možeš videti s njom u vezi, moraš biti iskren prema njoj i prema svojoj bivšoj devojci." "Ali ako se samo radi o seksu s iskusnom ženom, bolje je da to stane na samo jednoj avanturi."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.