4 znaka koja vam govore da uživate u tome što ste napokon solo (FOTO) (GIF)

POSLE RASKIDA

4 znaka koja vam govore da uživate u tome što ste napokon solo (FOTO) (GIF)

Nekad je tako lepo biti singl, i sve raditi baš onako kako vama odgovara, bez kompromisa i nerviranja
Objavljeno:

Pojedine dame vole da su same, tako se osećaju nesputano i mnogo srećnije. Bolje je biti singl nego u vezi u kojoj patite. Ovi znaci vam govore da ste zadovoljni svojim solo statusom i da ne treba da ga menjate, uživajte još malo u njemu, dok ne nađete onog zaista pravog. 10 muških laži preko kojih ne smete da pređete (FOTO)​ 1. Volite da flertujete Nakon raskida veze, potreban vam je jedan ‚‚neobavezan" broj u telefonu da bi se ponovno osećale živom. Čak i ako nemate apsolutno ništa s njim, prija vam njegov trud oko vas i povremeno druženje.

2. Sami pravite raspored i uživate u njemu Vaš raspored je popunjen treninzima, hobijima, porodičnim okupljanjima i druženjima sa ljudima, i to vas trenutno potpuno ispunjava. 3. Usmereni ste na karijeru Otkad ste solo, nije vam teško da ostajete po ceo dan na poslu i imate višak energije, koju trošite na nove ideje. Čak razmišljate i o pokretanju nekog svog posla, to ste oduvek hteli, ali niste imali vremena ili hrabrosti.
4. Negujete se i pazite kako izgledate Vaše kolege i prijatelji su počeli da primećuju da izgledate bolje nego ikad, čak i bolje nego kada ste bili u vezi. To je najbolji dokaz da vam je trenutno odlično. (Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.