10 pitanja koja morate postaviti partneru ako ga stvarno volite (FOTO) (GIF)

ZA TRAJNU I JAKU VEZU

10 pitanja koja morate postaviti partneru ako ga stvarno volite (FOTO) (GIF)

Ukoliko želite da učvrstite svoj odnos i ako su vam emocije zaista jake, onda morate redovno da razgovarate sa partnerom baš o ovim stvarima
Objavljeno:

Dobre veze se razlikuju od loših po kvalitetnom razgovoru i pravim pitanjima. Ukoliko zaista volite partnera i razmišljate o tome kako bi bilo provesti život sa njim, onda mu redovno morate postavljati ovakva pitanja. Ona će dodatno učvrstiti vašu vezu i učiniti je srećnijom i boljom. 5 komplimenata kojima ćeš ga sigurno osvojiti (GIF) 1. Kako si danas? Ovim pitanjem ćete pokazati da vam je stvarno stalo do toga kako se vaš partner oseća. Ne ‚‚Šta radiš?" već "Kako si danas?", pitanje koje je konkretno vezano za njegov ili njen dan i osećaje koje je u njemu imao. Pri tom ga uvek pogledajte u oči i nemojte ništa drugo raditi već slušajte šta vam govori.

2. Mogu li da ti pomognem? Ako vidite da je partner u gužvi, zbrci i da se trudi da što pre nešto završiti, ponudite mu pomoć. Pri tom budite spremni da odradite bilo koji zadatak koji vam može zadati. Ako živite sa nekim ko voli da preuzme sve na sebe, objasnite da mu stvarno želite pomoći da bi mu bilo lakše. 3. Šta stvarno želiš? Ako se vaš partner muči sa važnom odlukom, ovo pitanje bi moglo da pomogne. Takođe i ovo pitanje pomaže "Šta je tebi zaista važno?". Ovo pitanje traži da razmisli što zaista želi i da preispita sopstvene misli i potrebe. Posle toga će lakše da odluči.
4. Šta bi želeo još da postigneš u životu? Ovo pitanje je dobro postaviti kada oboje uživate u slobodnom vremenu, na ručku ste ili jednostavno razgovarate o važnim stvarima u životu. U ljubavi i slozi, želite da znate kako vaš partner razmišlja, šta mu je važno i šta želi od sebe i od života da biste mu pomogli da to ostvari. 5. Šta mogu da uradim da te ohrabrim? Ako vaš partner prolazi kroz teško razdoblje, ovo pitanje će mu puno značiti. Možete da ga pitate i kako da ga podstaknete da učini šta želi ili promeni. Tako će znati da nije sam i da može da se osloni na vas.
6. Koje ciljeve bi postavio za nas i za sebe? Pitanje o kojemu bi svaki par trebalo da razgovara svakih par meseci. Razmislite o različitim područjima o ličnom razvoju i psihičkom zdravlju. 7. Jesi li srećan zbog naše veze? Barem jednom u godišnje biste trebali da pitate jedno drugo koliko ste srećni zajedno. Razgovarajte o stvarima koje ste proživeli proteklih meseci, što biste želeli da promenite ili da se drugačije ponašate da biste se oboje osećali srećno i ispunjeno.
8. Čega te je najviše strah? Nemojte se iznenaditi ako odgovor bude ‚‚ne znam". Većina ljudi ne razmišlja o svojim strahovima i ne želi da razmišlja. Ali ipak je važno da znate šta vas najviše muči, pa čak i ako to nesvesno potisnete. Bilo da je to trenutni projekat na poslu, ili nešto drugo, razgovor o strahu će pomoći da ga umanjite. 9. Šta te najviše usrećuje? Svi smo često toliko zaokupljeni životom da zaboravljamo da se zabavljamo. S vremena na vreme je dobro razmisliti o ovome i ispuniti život nečim što će vas zaista usrećiti.
10. Šta želiš od našeg zajedničkog života? Budite spremni da razgovarate o svim željama. Od malih do velikih stvari. Ovo će vam pomoći da se još bolje upoznate i što je najvažnije - pomognete jedno drugome da učvrstite svoju ljubav. (Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.