REKAO JE DA MU JE DRUGARICA LEZBEJKA, ONDA JE JEDNE NOĆI OSTAVIO OTKLJUČAN TELEFON: Saznala sam UŽASNU ISTINU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST JEDNE ŽENE

REKAO JE DA MU JE DRUGARICA LEZBEJKA, ONDA JE JEDNE NOĆI OSTAVIO OTKLJUČAN TELEFON: Saznala sam UŽASNU ISTINU!

Bilo je to prošle godine, a u tom trenutku je bila više od četiri godine u vezi s muškarcem koji ju je kaže 'emocionalno zgazio'...

Objavljeno:

Vratila sam se kući oko jedan sat ujutro i skočila na svoju stranu kreveta. Međutim, tamo je bio njegov telefon. Bilo je to kao da ga je sudbina ostavila tamo, inače nikada ne bih saznala da me vara s mojom najboljom prijateljicom, koja je inače lezbejka - započela je svoju priču Kejdi Holms (23), medicinska sestra iz Vašingtona u SAD-u.

Bilo je to prošle godine, a u tom trenutku je bila više od četiri godine u vezi s muškarcem koji ju je kaže 'emocionalno zgazio'.

- Bila je mlađa od mene, plavuša kao ja, no prštila je energijom kakvu sam ja imala pre nego mi ju je on oduzeo. Suočila sam ga s time, ali on je izbegavao reći bilo šta. Prošlo je još mesec dana pre nego sam ga ostavila - dodala je i nastavila pričati kako ju je godinama emocionalno zlostavljao, a da ona toga nije bila svesna.

Čak ju je, kaže, uverio kako je sama kriva što se on tako loše ponaša prema njoj. S vremenom joj je samopouzdanje padalo, a ona je utehu tražila u hrani. Udebljala se sa 56 kilograma na nešto više od 80.

- Govorio mi je da sam glupa, kako mogu biti takav idiot. S vremenom sam počela preispitivati svoj vlastiti razum. Pre veze s njim bila sam samouverena devojka puna života kojoj niko nije govorio šta da radi. U vezi s njim sam počela tražiti njegovo dopuštenje i savete kako da se obučem, kako ću izgledati. Život je polako iščezao iz mene - prisetila se.

Nakon raskida te veze se preporodila, samopouzdanje joj se popravilo, skinula je višak kilograma i pronašla pravu ljubav, dečka Ijana Mazarela, koji joj u njoj ponovno probudio onu strast za životom koju je nekada imala, prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.