UDALA SAM SE I RODILA DETE, A ONDA SAM SRELA PRVU LJUBAV: Pozvao me je na piće, uradila sam nešto GROZNO!
Ilustracija, Foto: Thinkstock

ISPOVEST JEDNE ŽENE

UDALA SAM SE I RODILA DETE, A ONDA SAM SRELA PRVU LJUBAV: Pozvao me je na piće, uradila sam nešto GROZNO!

Priznala je sve...

Objavljeno:

Kolumnistikinji portala The Sun Deidre Sanders došlo je pismo žene koja je prevarila svog supruga.

Prenosimo u celosti:

- Prevarila sam svog partnera i imala sam najbolji seks ikad sa prvom ljubavlju, ali ne želim da uništim život svoje ćerke tako što sam sebična i slušam svoje srce. Osećam se tako rastrgano. Svoju prvu ljubav upoznala sam kada sam imala 15, a on 18 godina. Izlazili smo dve godine i tada je upoznao drugu devojku i meni je slomio srce.

Nekoliko meseci kasnije upoznala sam svog sadašnjeg partnera, a godinu dana kasnije zajedno smo se uslelili u kuću. Naša devojčica je rođena pre 18 meseci, i ona mi je najbolja stvar koja mi se desila. Tako sam uzbuđena zbog njenog doživljaja Božića ove godine. Ali moj odnos sa partnerom je uvek bio hladan i više mu ne verujem. Sada imam 20, a on 23. Nekoliko puta me je varao i lagao.

Ne volim ga otkako se rodila naša ćerka. Kaže da mi je beba upropastila telo. Nedavno smo razgovarali i složili smo se da ne bismo još uvek bili zajedno da nisam trudna.

Pre nekoliko nedelja našla sam izgovor da se izvučem za vikend, rekavši da izlazim sa prijateljem iz stare škole. Imao sam najneverovatniji vikend sa prvom ljubavlju, a seks je bio neverovatan. Ima 21 godinu, šarmantan je i ljubazan i shvactam da moja osećanja prema njemu nikada nisu prestala. Dobijam leptire u stomaku svaki put kada pričamo.

Moja prva ljubav kaže da zna da to što ima sa mnom uključuje moju ćerku i da je u redu s tim, ali zna da neću žuriti ni u šta. Ne želim da povredim partnera i prestravljena sam što ću uništiti život moje ćerke.

Deidre joj je odgovorila:

Kada se roditelji ratuju ili između njih nema ljubavi, osećaju se nesigurno i iskrivljavaju dečije ideje o ljubavi. Još je moguće da budete dobri roditelji i oboje igraju aktivnu ulogu u detetovom životu čak i ako se razvedete. Ne dozvolite da ova situacija traje dugoročno. Bolje da prekinete svoju vezu, ako je moguće pod dobrim odnosima, i dogovorite se o budućem roditeljstvu.

Vaš sadašnji partner uvek će biti njen otac, čak i ako vi i vaša prva ljubav konačno postanete porodica. Uzmite vremena pre nego što požurite sa ponovnim vezivanjem. Ranjivi ste jer ste toliko nezadovoljni svojim partnerom i morate biti sigurni da je i vaša prva ljubav pravi tip za budućnost. Jednom te je izneverio. To će vama i vašoj ćerki dati vremena da se pronađete u izmenjenoj rutini.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.