S osobama iz ovog horoskopskog znaka nikad ne smete započeti vezu! (FOTO)

NE DIRAJ LAVA...

S osobama iz ovog horoskopskog znaka nikad ne smete započeti vezu! (FOTO)

Ako počinjete vezu morate znati šta vas očekuje
Objavljeno: 11:09h

Ako planirate ljubavnu vezu s osobom koja je u horoskopu Lav, znajte da su one vrlo teške osobe za koje je potrebno mnogo razumevanja i strpljenja. Lavovi su veliki kompleksaši, i nikad im ništa nije dovoljno dobro. Njima uvek sve mora biti jače, više, bolje ali ih i to neće usrećiti ako nije sve po njihovom. Ako volite da se oblačite sportski i ležerno, Lav će vam posle druog sastanka pokloniti brendiranu majicu sa cirkonima jer njegova devojka ne može da izgleda ‚‚obično". Poklanjaće vam parfeme koji su toliko intezivnog mirisa da će vas zaboleti glava, a ako ih ne budete koristili pitaće vas zašto i ljutiće se zato što nemate isti ukus.

Stock Thinkstock
Lav je izuzetno tašt i jako brine o svom imidžu, mora uvek biti u centru pažnje i vaša čitava veza će se vrteti oko njega. Njegova želja je da vam bude svetlo na kraju tunela, jer da njega nema ne bi bilo ni vas. Trebali biste mu biti zahvalni zato što je pristao da bude u vezi sa vama. Toliko je savršen, da ste vi srećnica što ste uspeli upravo osvojiti njega.
Lav će isisavati energiju iz vas dok vas ne izludi, a njegove melodrame i kontrolisanje će vam ubrzo početi ići na živce. Lavu bi najviše odgovaralo da njemu prepustite sve odluke, a vi samo da budete lepe i da klimate glavom. Poznata Lavica je Dženifer Lopez. (Espreso.co.rs / Izvor: net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.