IZGUBILA JE PAMĆENJE NAKON ŠTO JE RODILA SINA: Ono što je uradio njen SUPRUG zadivilo je ceo svet!
Izgubila pamćenje, Foto: Facebook printscreen

redak poremećaj

IZGUBILA JE PAMĆENJE NAKON ŠTO JE RODILA SINA: Ono što je uradio njen SUPRUG zadivilo je ceo svet!

Tvrdi kako se ne seća 95 posto stvari iz svog života, uključujući to da ima supruga i da je rodila dete

Objavljeno:

Kamre Kurto (31) iz Fentona u Mičigenu 2012. godine imala je preeklampsiju, odnosno trudnoćom izazvanu hipertenziju te moždani udar.

Sve to dogodilo se kad je bila u 33. nedelji trudnoće.

Zbog toga je prerano rodila sina i izgubila kratkoročno i dugoročno pamćenje. Tvrdi kako se ne seća 95 posto stvari iz svog života, uključujući to da ima supruga i da je rodila dete.

Njen suprug Stiv (38) kaže kako je rođenje sina Gavina, koji danas ima sedam godina bio najsrećniji, ali i najtragičniji dan u njegovom životu.

- Morao sam preuzeti sve obaveze i započeti život iznova. Žena koju voliš nema pojma ko si ti, ali imaš prekrasno dete koje je rodila - govori.

Dodaje kako je odmah nakon što se dečak rodio, znao da nešto nije u redu sa suprugom.

- Njeni roditelji i ja primetili smo da je nešto pošlo po zlu. Nakon što smo joj postavili neka pitanja i prebacili u drugu bolnicu, shvatili smo da ima teške povrede mozga. Nije znala da ima dete, nije znala ko je ona, ko su njeni roditelji... To je bio početak našeg putovanja - priča Stiv.

Dok se Kamre počela vraćati sebi, rekla je mužu da ga voli, ali da se ne može setiti zašto su se i kako zaljubili. Danas je, kaže, mnogo bolje jer njeno sećanje više ne seže unazad nekoliko sekundi, već se priseća šta se dogodilo proteklih dana.

- Za dve sekunde je znala zaboraviti moje ime. Sada može otići unazad nekoliko dana i dovodi se u red. Pamćenje joj se izuzetno poboljšalo. Danas je sposobna biti majka i supruga - nastavlja Stiv.

Kamre kaže da je bolno to što joj se događa, ali da se fokusira na pozitivne stvari i prekrasnu porodicu koju ima.

Stiv je za suprugu napisao knjigu 'But I Know I Love You'. U njoj je zapisao njihov zajednički život - kako su se upoznali, zaljubili... Zapisao je i sve detalje s njihovog prvog izlaska, rođenja njihova sina i venčanja. Knjiga je objavljena na njihovu četvrtu godišnjicu koju su proslavili pre nešto više od mjesec dana.

- Pročitala sam je sigurno dva ili tri puta. O knjizi imam podeljene ojećaje, u njoj je zapisano sve o nama, a sve to ja nemam u sebi. Ipak, zahvalna sam za dirljiv potez mog supruga - rekla je Kamre.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24aata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.