Ušao je u kuću i rekao ŽELIM RAZVOD! Ono što je žena uradila NIKADA ne biste mogli ni da naslutite!
Razvod, Foto: Pixabay

ISPOVEST

Ušao je u kuću i rekao ŽELIM RAZVOD! Ono što je žena uradila NIKADA ne biste mogli ni da naslutite!

To ju je razljutilo

Objavljeno:

"Kad sam te noći stigao kući, dok je moja žena servirala večeru, primio sam je za ruku i rekao: Moram ti nešto reći.

Sela je i jela u tišini.Primetio sam bol u njenim očima. Odjednom nisam znao kako otvoriti usta. Ali morao sam joj dati do znanja što mislim. Želim razvod, rekao sam smireno. Nije izgledala iznervirano mojim rečima, nego me tiho upitala: Zašto? Izbegavao sam njeno pitanje.

To ju je razljutilo. Odbacila je pribor za jelo i počela da viče na mene, ti nisi čovek !! Te noći nismo više razgovarali.Plakala je. Znao sam da je htela saznati što se dogodilo s našim brakom.

Ali nisam joj mogao dati zadovoljavajući odgovor, izgubila je moje srce zbog Ivane. Nisam je više voleo. Samo sam je žalio! S dubokim osećajem krivice, napravio sam sporazum za razvod koji je navodio da njoj pripadne naša kuća, naš auto i 30% uloga u mojoj firmi.

Pogledala ga je i onda pocepala na komadiće. Žena koja je 10 godina svog života provela samnom za mene je postala stranac. Bilo mi je žao njenog uzaludno potrošenog vremena i energije ali nisam mogao povući što sam rekao jer sam jako voleo Ivanu. Počela je jako plakati predamnom, što sam i očekivao.

To njeno plakanje za mene je zapravo bilo pravo olakšanje. Ideja o razvodu, koja me opsedala nekolikotjedana, činila se sada čvršći i jasnijom. Sledeći dan, došao sam kući jako kasno i našao je za stolom kako nešto piše. Nisam večerao nego sam otišao direktno u krevet i odmah zaspao jer sam bio umoran od ispunjenog dana sa Ivanom.

Kad sam se probudio, ona je još uvek bila za stolom i pisala. Nije me bilo briga pa sam se okrenuo i nastavio da spava. Ujutro mi je prezentirala svoje uslove za razvod: nije htela ništa od mene, ali je trebala odlaganje od mesec dana do rastave. Zahtevala je da se u tih mesec dana oboje trudimo živeti normalno koliko god je to moguće. Njeni razlozi su bili jednostavni

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.