DVE GODINE JE TUGOVALA ZBOG SMRTI SVOG DEČKA: Jednog dana je ušla u restoran i ugledala PRIZOR od kojeg se sledila!
Foto: Profimedia

neverovatna priča

DVE GODINE JE TUGOVALA ZBOG SMRTI SVOG DEČKA: Jednog dana je ušla u restoran i ugledala PRIZOR od kojeg se sledila!

U životu nije čula da je neko proživeo ono što se njoj dogodilo, mislila je kako toga ima samo u filmovima

Objavljeno:

Rejčel, mlada žena iz Australije kaže da ne može rečima opisati kako se osećala kada je nakon dve godine duboke boli i tuge 'zbog njegove smrti' naišla na svojeg dečka koji je bezbrižno radio u jednom restoranu, itekako živ i zdrav.

U životu nije čula da je neko proživeo ono što se njoj dogodilo, mislila je kako toga ima samo u filmovima.

Imala je svega 18 godina kada je započela vezu s kuvarom iz lokalnog paba, koja je nalikovala svakoj drugoj mladenačkoj vezi, bili su uzbuđeni i srećni.

Međutim, sve se promenilo kada je izgubio posao i od nje zatražio nekoliko hiljada dolara dok ne pronađe novi posao. Nešto od toga joj je vratio, ali razišli su se nekoliko meseci kasnije, a on je odbio vratiti joj ostatak novca. Prestao joj se javljati na telefon i odgovarati na njene poruke.

Situacija je postala još čudnija kada je njegov prijatelj došao do Rejčel i rekao joj kako je nestao nameštaj iz stana sad već njenog bivšeg dečka.

- Sav nameštaj je nestao, nije bilo ni kreveta, ničega. Prva priča koja se pojavila bila je kako je otišao na rehabilitaciju u Kvinslend - ispričala je i dodala kako se zabrinula te je kontaktirala njegovu majku, a ova ju je šokirala rekavši:

- Moj sin je umro.

- Sada to zvuči glupo, ali u to vreme nisam imala razloga sumnjati u njene reči. Pa ko bi na tako nešto rekao: Ne verujem vam, pokažite mi čitulju - dodala je.

U restornanu ugledala živog dečka
U restornanu ugledala živog dečka foto: Facebook / Restaurante Riff

Vest o njegovoj smrti ju je jako pogodila, tugovala je i na kraju krenula dalje sa životom. Dve godine kasnije cela priča je dobila svoj filmski nastavak. Vraćala se jednog dana s prijateljicom u svoj rodni grad, svratile su putem u restoran nešto pojesti, no hrana joj je brzo prisela. Ugledala je tamo bivšeg dečka.

Pre nego je uspela da reaguje, osoblje restorana joj je prišlo i zamoljena je da napusti objekt. Nije znala šta da uradi pa je odlučila otići u policiju. No, oni joj nisu mogli puno pomoći jer je to bila situacija u kojoj je njena reč protiv njegove, odnosno nije imala nikakvih konkretnih dokaza.

Rejčel kaže kako dan danas ne razume zašto se to sve tako izdogađalo, kako ljudi mogu biti toliko bezosećajni. Zapitala se kakva je to njegova majka kad mrtva hladna može vlastitog sina proglasiti mrtvim i pustiti druge da u to veruju. Volela bi, kaže, sesti s njim i porazgovarati o svemu, ali kako sad stvari stoje, ništa od toga jer on takvih želja nema, prenosi Mirror.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.