6 stvari na ženama kojima nijedan muškarac ne može da odoli (GIF) (VIDEO)

POSTANI ZAVODNICA

6 stvari na ženama kojima nijedan muškarac ne može da odoli (GIF) (VIDEO)

Osvojiti nečije srce i nije tako teško kao što se čini, nije vam potreban neki poseban trud, jer su momcima već tokom evolucije ukorenjene osobine koje ih privlače
Objavljeno:

Kada posmatraju ženu muškarci često ne primećuju stvari za koje žene misle da su njihovi glavni atributi. Ono što ono što njih zapravo privlači je podsvesno i evoluciono ukorenjeno. Kako da postanete fatalna u sedam koraka (FOTO) 1. Široki kukovi Muškarci vole široke kukove i uzak struk. Izraženiji kukovi se nesvesno povezuju sa mogućnošću reprodukcije, pa su zato žene jačih kukova privlačnije mnogim muškarcima i radije ih biraju za bračne saputnice.

2. Visok i piskutav glas Naučna studija je pokazala da muškarci vole takav glas jer ih podseća na mladost i da ga povezuju sa sitnim ženskim telom. Ovo je još jedna podsvesna evoluciona stvar prema kojoj muškarci biraju žene. 3. Zdrava kosa Sjajna, puna, i dugačka kosa privlači skoro svakog muškarca. Za njih je to još jedan znak zdravlja i plodnosti. 4. Osmeh Nauka je potvrdila da srećni ljudi privlače sami svojom pozitivnom energijom. Osmeh stvara prijatno zračenje polje oko vas. 5. Manje šminke Iako mislite da će kreon naglasiti vaše oči, a intenzivniji ruž učiniti usne neodoljivim, istraživanje je pokazalo da muškarci vole žene sa 40 procenata manje kozmetike. 6. Nosite crveno Razlog za to je verovatno zato što je crvena povezana sa požudom. Ovaj fenomen privlačnosti je prisutan i kod životinja. Za više detalja pogledajte video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.