5 razloga zašto su žene zavisne od loših muškaraca (FOTO) (GIF)

NJEGOVA LJUBAV BOLI

5 razloga zašto su žene zavisne od loših muškaraca (FOTO) (GIF)

Počnite da volite sebe, podignite kriterijume i samopouzdanje, jer ukoliko ne verujete da zaslužujete dobrog momka nećete ga ni dobiti. Same birate, pa izaberite najbolje
Objavljeno:

Kada otkrijete zašto vas uporno privlače loši momci, biće vam lako da zaobilazite loše veze. Partneri koji se lepe za vas zavise od vašeg stava. Ukoliko ne verujete da zaslužujete dobrog momka, nećete ga ni dobiti. Reci Da! 3 znaka da on treba da bude tvoj muž (FOTO) (GIF) 1. Nedostatak samopouzdanja Neke devojke zbog nedostatka samopouzdanja osećaju da ne zaslužuju srećnu vezu - zbog izgleda, porodice, posla. Morate da počnete da cenite sebe, sve svoje vrline i mane, uspehe i neuspehe. Fokusirajte se na ono zbog čega se dobro osećate. Što više budete verovali da zaslužujete zdravu ljubav, više ćete privlačiti kvalitetne partnere. 2. Strah od samoće Još jedan razlog za odnos sa lošim muškarcima je strah od samoće. Nakon raskida se uvek javlja osećaj usamljenosti. Kada to prihvatite i kada osmislite šta ćete da radite u tom periodu, moći ćete da nastavite dalje sa životom. 3. Želja za pažnjom Pojedine devojke uživaju u pažnji i odobravanju koje dobiju svaki put kad se žale na partnera. Prestanite da privlačite pažnju i empatiju isključivo negativnim stranama svog života.

4. Gubite veru u ljubav Ponekad pređete put od beznadežnog romantičara do osobe koja veruje da je romantika uzaludna. Zbog toga spuštate kriterijume za vezu i dopuštate da u vaš život ušetaju muškarci koji nekada uopše nisu imali šanse kod vas. 6. Zavolite sebe i podignite kriterijume Ponovno podignite kriterijume. Očekujte i tražite pažnju i poštovanje. Družite se sa ljudima koji su u zdravim vezama, to će vas podsetiti da ljubav postoji. (Espreso.co.rs / Izvor: zdravakrava.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.