ODVEO SAM ŽENU NA POSLOVNU ŽURKU, POČELA JE DA FLERTUJE SA ŠEFOM: Ubrzo sam saznao GORKU ISTINU, nije bio jedini!
Saznao da ga je supruga varala (ilustracija), Foto: Thinkstock

ispovest prevarenog muškarca

ODVEO SAM ŽENU NA POSLOVNU ŽURKU, POČELA JE DA FLERTUJE SA ŠEFOM: Ubrzo sam saznao GORKU ISTINU, nije bio jedini!

Tokom žustre svađe ljuta supruga rekla mu je kako ga je i pre venčanja, ali i tokom prve godine braka varala

Objavljeno:

Kolumnistkinji britanskog portala The Sun javio se očajni, iznevereni muškarac kojeg je obmanula supruga.

- Priznala je da je spavala s kolegom na poslovnom putovanju, a onda i s našim komšijom koji je došao da uhvati miša u našoj kući dok sam bio na putu - ispričao je 31-godišnjak.

- Ja imam 31, a moja žena 27 godina. U braku smo zadnje tri godine i mislio sam da smo srećni. Ali onda smo se jedan dan žestoko posvađali oko seksa s obzirom na to da sam se ja osećao previše umorno nakon dugog radnog dana - započeo je priču muškarac.

Tokom žustre svađe ljuta supruga rekla mu je kako ga je i pre venčanja, ali i tokom prve godine braka varala.

- Ja sam ju odveo na 40. rođendan supruge od moga šefa dok smo još izlazili. Moj šef se s njom zapričao, a onda su počeli i flertovati nakon čega je dobio njen broj. Počeo joj je slati skupe poklone, a onda su se i našli te imali polni odnos - nastavio je razočarani suprug.

Kazala mu je da se to jednostavno dogodilo i da je želela već to da prizna ali nije skupila snage.

Počeo je urlati na nju zahtjvajući da mu kaže je li njegov šef bio jedini s kim ga je prevarila, nakon čega se ona slomila i sve priznala.

- Priznala je da je spavala s kolegom na poslovnom putovanju, a onda i s našim komšijom koji je došao uhvatiti miša u našoj kući dok sam bio na putu. Tada smo već bili u braku. Rekla je da je bila mlada i glupa i da nije mogla zamisliti da će učiniti nešto tako grozno. Nisam mogao da verujem šta čujem. Mislio sam da je naš seksualni život dobar, ali ona ima jače seksualne nagone od mene. Čak je priznala da nekada samnom glumi orgazam - priznao je 31-godišnjak.

Rekla mu je da ga voli te iako je i njemu drago što se sve saznalo pitao je Sun-ovu savetnicu Deidre Sanders mogu li ikako popraviti svoj odnos.

- Da, možete popraviti situaciju ako je ona iskrena te je gotova s aferama. Užasno te povredila i razočarala pa mora da se iskreno izvini - započela je Sanders.

Kazala je kako se poverenje neće vratiti preko noći, ali ima iskustva s parovima koji su usjeli ponovno da sagrade svoj odnos nakon što je jedno od njih imalo aferu.

Isto tako savetovala ga je da s obzirom na to da zna što je problem u njihovoj vezi poradi na tome što uzbuđuje njegovu ženu ne bi li im seksualni život postao kvalitetniji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.