NEKIMA SE GADE, ALI NJIH BAŠ BRIGA: On je od nje stariji 23 GODINE, a sada su zajedno pokrenuli ČUDAN BIZNIS
Sheldon i Shanice, Foto: Privatna arhiva

LJUBAV

NEKIMA SE GADE, ALI NJIH BAŠ BRIGA: On je od nje stariji 23 GODINE, a sada su zajedno pokrenuli ČUDAN BIZNIS

Partneri sa 23-godišnjom razlikom u godinama iz Amerike, inspirirani vlastitom pričom, pokreću aplikaciju kako bi pomogli drugima da pronađu ljubav sličnu njihovoj

 

Objavljeno: 21.09.2019. 18:53h
  • 21

Partneri sa 23-godišnjom razlikom u godinama iz Amerike, inspirirani vlastitom pričom, pokreću aplikaciju kako bi pomogli drugima da pronađu ljubav sličnu njihovoj.

Stručnjak za digitalni marketing Sheldon Owen (49) i Shanice Rivers (26) poslovni su i ljubavni partneri. Verili su se nakon tri godine veze i nedavno pokrenuli vlastiti biznis inspirisani svojom vezom.

Shvatili su da postoji mnogo parova poput njih i ljudi koji traže partnera sa kojim dele veliku razliku u godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I low key feel like I could rock a short cut. What do you think? 🤪✨

A post shared by Princess Shanice 👑💕✨ (@shaniceforwhat) on

- Postoji mnogo uspešnih parova koje, kao i mi, deli velika razlika u godinama. To traže, ali nemaju gde. Dosta im je aplikacija poput Tindera. Zbog toga smo odlučili napraviti aplikaciju koja će im pomoći da pronađu ljubav svog života - tvrdi par iz Kalifornije.

Kroz Sheldonove veze s Facebookom, Twitterom, Snapchatom i LinkedInom prikupili su više od 100.000 dolara za aplikaciju.

- Naš zajednički put je blago rečeno zanimljiv. Razlika u godinama je velika, a osim toga, ona je Afroamerikanka, a ja belac.

Negativne komentare većinom dobijamo samo od potpunih neznanaca - govori Sheldon.

Porodica, kaže, potpuno podržavaju njihovu vezu. Ne smetaju ih negativni komentari te sledeće godine planiraju venčanje, a uskoro se nadaju i da će osnovati porodicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Twin Flames 🔥🔥🔥

A post shared by Princess Shanice 👑💕✨ (@shaniceforwhat) on

- Jako smo zaljubljeni. Shanice je stara duša i jako je zrela, dok sam ja mladi 49-godišnjak sa odličnim stavom prema životu - govori poduzetnik.

Aplikacija koju su nazvali iagegap.com biće dostupna u celom svetu. Pre nego što su je pokrenuli, istraživanjem tržišta saznali su da se i razlika od pet godina između partnera doživljava kao dobni jaz.

- Shvatili smo i da je razlika u godinama tabu tema. Želimo to promeniti. Postoji u mnogim kulturama i rasama. Nadamo se da će iagegap.com povezati ljude koji žele pronaći pravu ljubav, bez obzira na dobnu razliku - govori par i dodaje kako aplikacija već radi, ali da će biti potpuno završena naredne godine.

Dodaju kako žele stvoriti bolji život za ljude kao što su oni, ali i za zajednicu, piše Metro.


Bonus video:


(Espreso.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media