RAZVEDENA MAMA TROJE DECE (43) SE ISPOVEDILA: Sad to radim 3 ili 4 puta dnevno, i to OVAKO!
Ilustracija, Ispovest žene koja je upražnjavala seks cele nedelje, Foto: Profimedia

otkrila

RAZVEDENA MAMA TROJE DECE (43) SE ISPOVEDILA: Sad to radim 3 ili 4 puta dnevno, i to OVAKO!

Podelila svoje seksualno iskustvo 

Objavljeno: 07.09.2019. 13:02h
  • 3

- Kao 43-godišnja razvedena majka troje dece, konačno uživam u seksu, iako za to nemam uvek puno vremena. Pa kad mi je prijateljica postavila izazov da se seksam dva puta dnevno tokom dana, zainteresovalo me. Jedino vreme kad sam se češće seksala bilo je kad sam pokušavala da zatrudnim - a seks je tada bio samo sredstvo za postizanje cilja", napisala je za Women's Health žena koja je htela da ostane anonimna.

 "Moj dečko Mario i ja obično se seksamo tri ili četiri puta dnevno, odlučila sam da mu ne govorim o izazovu, a evo kako je prošlo.

Ponedeljak

"Deca su mi bila kod bivšeg, a Mario je ostao da prespava. Oboje se pripremamo za posao u isto vreme, pa sam odlučila da ga iznenadim ušavši mu pod tuš da mu pomognem da se nasapunja. Nikada to nismo radili, ali sam oduvek želela da probamo. Bilo je sjajno za sam početak dana. 

Kasnije te večeri Mario i ja smo trebali da idemo da gledamo predstavu. Pozorište je bilo mračno, pa sam tokom drugog čina stavila ruku preko njegovih pantalona. Ne mogu da verujem, ali otišli smo u WC i obavili brzinski seks. Pratila sam Maria, nadajući se i moleći se da nas ne uhvate. Brzo smo završili i vratili se na svoja mesta. Srećom po nas, očito niko ne voli da ide u WC usred predstave."

Utorak

"Probudila sam se sama od sebe i, da budem iskrena, nakon aktivnosti prethodnog dana, nisam ni razmišljala o seksu. Pokušala sam da masturbiram, ali mi je vagina bila prilično bolna.

Mario je to veče svratio na večeru i gledali smo film. Zavalili smo se na kauč što je dovelo do seksa u spavaćoj sobi, sa puno lubrikanta. Dvaput."

Sreda

"Odlučila sam da probudim Maria sa oralnim seksom, što nije baš nešto što inače radim, ali uživala sam u toj spontanoj strani sebe. Kako je Mario odlazio na put, a deca nisu bila kod kuće, nisam bila sigurna kako ću da odradim drugi seks. Ali tad sam se setila da bismo i dalje mogli da budemo zajedno preko FaceTimea. Mislim da je Mario bio malo zbunjen što sam opet započela seks, ali definitivno sam ga brzo pridobila.

Ipak, kasnije te večeri počela sam da se brinem  što mu oduzimam šansu da "bude muško" započinjući seks sve vreme. Poslednje što sam htela je da mu pružim osećaj da sam ja ta koja uvek inicira jer Mario, kao i većina momaka s kojima sam bila, voli da bude taj koji pokreće stvari. 

Četvrtak

"Kad su deca otišla u školu, odlučila sam da iskoristim svoj vibrator. S njim mi ne treba puno vremena, tako da je lako i zabavno. Morala priznati da me više seksa tera da želim još više seksa - stvarno sam se radovala ponovnom susretu s Mariom. Pokušaj da se seksam dva puta dnevno nije bio lak, pogotovo što moj partner nije bio tu."

Petak

"Mario me iznenadio došavši rano sa puta na moj posao. Rekao je da ga je naša "telefonska konferencija" nagnala da razmišlja o meni i da mora da me vidi. Zaključala sam vrata, a većina ljudi je bila na ručku pa nije postojao veliki rizik da nas neko zatekne. To je bilo bolje od moje uobičajene pauze.

Te sam večeri poslala Mariju poruku sa željom da dođe, a on me je pitao šta se događa. Rekla sam mu sve o seksualnom izazovu, a njemu je to bilo smešno. Rekao je da to objašnjava zašto sam ga tako mučila u zadnje vreme.

Došao je i imali smo miran seks koji za mene nije završio orgazmom, što nije često. Mislim da je orgazam onemogućila kombinacija dece u kući s toliko istrošenosti. To je definitivno bio nedostatak - počela sam da osećam da kvalitet pati. 

Subota

"Mislim da je Mario želeo da mi pomogne da dan završim uspešno, pa smo se opet videli preko FaceTimea rano ujutro. Imali smo FaceTime seks nekoliko puta pre ovog izazova.

Te noći smo pokušali da se seksamo, ali stvari nisu išle dobro i bilo mi je bolno - po prvi put u pet meseci koliko smo bili zajedno, Mario je imao problem s erekcijom.

Nedelja

"Budući da sam osetila obavezu da završim izazov, uzela sam vibrator. Bilo je manje zabavno nego inače; seks je počeo da postaje obaveza umesto nečeg što radim iz zadovoljstva. 

Posle tog dana, Mario i ja smo bili sami i gledali smo Netflix. Oboje smo se složili da iako volimo seks, lepo je imati malo vremena da se opustimo. Ali kad sam ugasila svetla i kad smo se zavukli ispod pokrivača, počeo je da me ljubi po vratu i brzo smo počeli da se svlačimo. 

Mislim da mi je seks dva puta na dan previše. Iako sam imala osećaj da sam neverovatno seksualno stvorenje - mislim, seksali smo se i u pozorištu! A kad je o seksu reč, ono što smo Mario i ja otkrili jeste da smo propustili iščekivanje, što je ponekad zabavnije od samog čina."

 

Bonus video

(Espreso.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media