Da li vam je potrebna pauza od dejtova i muvanja? (FOTO)

LJUBAVNE TEOREME

Da li vam je potrebna pauza od dejtova i muvanja? (FOTO)

Ovi znaci vam otkrivaju da je pravo vreme da malo predahnete, i da se u potpunosti posvetite sami sebi
Objavljeno:

Iako se ponekad jako zabavljate kada flertujete, i kada upoznajete nove osobe, to ume da vas mnogo iscrpi. Često ni ne možete da primetite kada je vreme da zastanete i da budete malo sebični, i da mislite samo na sebe. Zgrabi ga: 9 znakova koji otkrivaju da te on podržava u ostvarivanju ciljeva (FOTO) 1. Dejtovi su postali deo vaše rutine Počeli ste da se osećate kao da kažete ‚‚da" svakom frajeru koji vas pozove na dejt, zato što nemate druge planova. Svrha izlazaka je uživanje u upoznavanju novih ljudi, a ne popunjavanje slobodnog vremena.

2. Previše ste zauzeti Balans između privatnog i poslovnog sveta je jako važan, i lako ga možete izgubiti, to bi trebalo da vam bude znak da je vreme da napravite pauzu od izlazaka, jer ne treba da se iscrpljujete do svog maksimuma.
3. Još uvek patite za bivšim Prebolite ga i odbolujte do kraja. Sve drugo nije fer ni prema vama, a ni prema novom dečku, sa kojim ćete se verovatno samo poigravati.
4. Veza nije vaš prioritet Ako vam ljubavni odnos trenutno nije na vrhu prioriteta, nema potrebe da nešto forsirate, čak i ako vas čitava familija ispituje o vašem ljubavnom statusu. Kocentrišite se na ono što zaista želite, bilo da se radi o vašoj karijeri ili nečemu drugom.
5. To umanjuje vaše samopoštovanje U svom ljubavnom životu ćete sretati frajere sa kojima će sastanci biti noćna mora, one koji će biti predobri da bi bili istiniti, ali i one koji neće hteti da izađu sa vama ponovo. Zbog toga vam može opasti samopouzdanje, a ako se upravo tako trenutno osećate, pauza je najbolji izbor.
6. Nosite se sa određenim emocionalnim problemima Bila to depresija ili nešto drugo, važno je da sa tim završite pre nego što krenete na dejtove. Ovi osećaji mogu uticati na način komunikacije i ophođenja sa drugim ljudima, pa bi bilo dobro da se prvo koncentršete na sebe. Ako zračite pozitivno, privlačićete takve ljude.
(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.