4 stvari koje muškarci rade samo za ženu koju vole (FOTO)

ČOVEK TVOG ŽIVOTA

4 stvari koje muškarci rade samo za ženu koju vole (FOTO)

Ukoliko ste se ikada zapitale da li je njegova ljubav prava, znajte da jeste ukoliko pokazuje ove osobine
Objavljeno:

Konačno ste pronašli čoveka svog života, ali niste sigurni da li je njegova ljubav prava. Ove stvari će da radi samo ako vas stvarno voli. Muči te njegova bivša? Ovo su znaci da ti više nije smetnja (GIF)​ 1. On hoće sluša Pored njega nećete imati osećaj da vas ne sluša zbog stalnog kruženja očima po prostoriji, kada mu pokušavate nešto da mu kažete. Njegova pažnja je samo na vama i predmetu razgovora, i on shvata ozbiljno sve što mu kažete, što možete da vidite onda kada dođe njegov red za davanje saveta.

2. On se svađa Ovo znači da mu je stalo, i da vidi nešto što mu ne odgovara u vezi, ali da želi to da popravi. Svađanje je znak da želi da ostane sa vama, i da hoće da se trudi oko vas jer vas voli. Ovo ne znači konstantno svađanje, udarce ispod pojasa i durenje, to su znaci nezdrave veze.
3. On će da promeni mišljenje Muškarc koji vidi vezu kao fizičku stvar ne poštuje vaše mišljenje.Sa takvim muškarcem je uvek po njegovom, onaj koji voli i poštuje svoju partnerku, će pokušati da sa njom postigne kompromis, jer je vidi kao ravnopravnu. Možda ga nećete baš uvek postići, ali će pokušaj uvek biti tu.
4. On će pokazati ljubav Muškarac koji oseća pravu ljubav, zna koliko ju je teško naći, i koliko je ona vredna. Nema toga što neće da proba da učini, ako ima podršku voljene žene, a to će znati i umeti da ceni.
(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.