3 razloga zbog kojih te privlače frajeri koji ni ne znaju da postojiš (FOTO)

LJUBAV I DRUGE DILEME

3 razloga zbog kojih te privlače frajeri koji ni ne znaju da postojiš (FOTO)

Zaljubljeni ste u momka sa kojim ni ne razgovarate, ne samo da on nije zainteresovan za vas već ga uopšte ni na koji način ne zanimate
Objavljeno: 09:03h

Verovatno vam se već dogodilo da ste se preko ušiju zaljubili u frajera koji ne samo da nije zainteresovan za vas, već praktično ni ne zna da postojite. Muči te njegova bivša? Ovo su znaci da ti više nije smetnja (GIF) Većina devojaka se s vremenom opameti i počne da obraća pažnju na frajere koji ih primećuju. Ako ste od onih koje i dalje žive u svetu neuzvraćenih ljubavi, ovo su razlozi zašto ne možete da ga zaobiđete. Zašto je bolje da se svađate nego da ćutite u vezi? (GIF) 1. Pišete bajke Stvari su najčešće jako jednostavne, on ne zna da postojite i nije zainteresovan da to uopšte sazna, ali vi ste spremni da zakomplikujete situaciju, i da učinite sve da se ne suočite sa tim. Umesto da prihvatite činjenice, vi smišljate razloge zašto će on jednom ipak pasti na vas.

2. Volite da dramite S jedne strane, voleli biste da se sve završi i da napokon budete zajedno, ali sa druge, malo vas je strah da se to stvarno i ne dogodi. Postoje žene koje su zavisne od dramatike jer im to život čini zanimljivijim.
3. Bojite se intimnosti Ako se bojite da se otvorite i date nekome da vas stvarno upozna, onda je patnja za nedostižnim frajerima savršen izgovor za tebe. Ponekad je strah od otvaranja jači od želje za normalnom vezom, ali taj strah ćete s vremenom morati da prevaziđete.
(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.