NAPIJE SE SVAKO VEČE, GLEDA DRUGE ŽENE! Supruge otkrile šta NE PODNOSE kod svojih muževa, ovo su njihove ispovesti!
Šta vama smeta kod vaših odabranika?, Foto: Shutterstock

OTVORILE DUŠU

NAPIJE SE SVAKO VEČE, GLEDA DRUGE ŽENE! Supruge otkrile šta NE PODNOSE kod svojih muževa, ovo su njihove ispovesti!

Lakše je požaliti se na društvenim mrežama nego reći nekome u lice šta nam smeta, pogotovo je teško reći partneru

Objavljeno:

Na platformi ''Whisper app'' pojedinci su ostavljali anonimne komentare izražavajući svoje iskrene misli i osećaje. Među ostalim, žene su komentarisale šta to potajno preziru kod svojih muževa.

Tako je jedna od korisnica napisala da ne podnosi kad joj se suprug ljuti na stvari koje ne može promeniti, a druga priznaje da je uzrujava kad joj suprug govori kao beba.

- To je iritantno i neprivlačno. Želim da prestane! - požalila se.

- Ne mogu podneti kad moj muž jede pahuljice. Gotovo pola ih natrpa u kašiku, a zatim ih srče! Dođavola! - objašnjava treća. Sledeća žena smatra da dobija premalo pohvala za svoj trud oko kućnih poslova.

- Ne mogu podneti kad mog muža svi tapšu po ramenu za nešto što ja radim svakog dana, poput pranja suđa ili spremanja večere - ogorčena je ona.

Ljubomorna žena dodala je kako mrzi kad njen suprug gleda druge žene, sledeća kaže da mrzi kad joj suprug vreme provodi sa svojom porodicom jer se tada pretvara u gada koji je ismejava, dok je daleko od porodice divan prema njoj.

- Mrzim kad mi se muž svake noći napije. Toliko me živcira kad je pijan da ne mogu da opišem. Želim da prestane, jer je mnogo podnošljiviji trezan nego pijan, iskrena je još jedna žena. Da vaspitanje može biti zahtevano, potvrđuje i gospođa koju živcira kad joj novi suprug drži lekcije detetu iz prvog braka, a njegovo dete iz prvog braka nevaspitanj trči po kući.

Sledećoj gospođi smeta kad partner zaspi pre nje, drugoj ženi smeta što njen muž spava na sredini kreveta, a javila se i supruga koju partner ne sluša.

- Mrzim kad me ne sluša. Rekla sam mu da je prekasno i da beba mora na spavanje sad jer inače neće zaspati posle, ali nije me poslušao. Pogodite ko sada pokušava uspavati bebu - ogorčeno je napisala.

Neki imaju probleme da nagovore partnere da rade kućne poslove, a ima i žena koje su gorko zažalile što su partneri odlučili da im pomognu.

- Mrzim kad moj muž pere odeću. Dečja i moja odeća uvek završi obojena ili se skupi - razočarana je ona.

- Mrzim kad moj muž sređuje. Onda je ljut i vrlo zao - nastavila je još jedna žena. Sledeća dama se javila sa tvrdnjom kako je smeta kad joj suprug priđe i počne da je dodiruje.

Sledeća sa istim problemom navodi kako ne podnosi dodire svog supruga i zbog njih joj se koža naježi. Pitala se je li to normalno i ima li drugih s istim problemom. Sledeća korisnica piše da supruga voli jedino kad ga nema doma, a ne može ga podneti kad je kod kuće.

- Živcira me što moj suprug često izvlači moju prošlost, a u redu je što je on imao na poslu aferu sa udatom ženom, kad smo počeli da se zabavljamo, ostali su "prijatelji" - uzrujana je supruga.

- Mrzim kad moj muž gleda porno filmove. Pola vremena sam ljuta, a zatim želim umreti da ne boli toliko. Mrzim se što ne izgledam poput njih, kazala je još jedna supruga. Sledeća je izjavila kako mrzi kad joj suprug ne veruje, a ima i onih koje se žale kad se na njih troši.

- Mrzim kad suprug na mene potroši makar i jedan dolar - zaključila je gnevna žena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.