STAJALA JE U VENČANICI KADA JOJ JE STIGLA UŽASNA PORUKA: Mlada doživela NOĆNU MORU, a onda je rešila da se OSVETI!
Dan pre venčanja saznala je strašnu tajnu o svom budućem mužu, Foto: Profimedia

zanimljivosti

STAJALA JE U VENČANICI KADA JOJ JE STIGLA UŽASNA PORUKA: Mlada doživela NOĆNU MORU, a onda je rešila da se OSVETI!

Aleks i ja smo bili zajedno šest godina. Čim sam ga upoznala, znala sam da je on onaj pravi, i da ćemo živeti srećno do kraja života.

Objavljeno:

- Nisam mogla dočekati kad ću se konačno udati za njega. A onda, nekoliko sati pre svadbe, stigla je poruka koja je promenila sve - . Tako počinje ispovest Kejsi iz Australije čiji se najsrećniji dan pretvorio u pakao, prenosi The Sun.

- Stajala sam u venčanici i gledala u zadivljena lica mojih prijatelja i porodice.

Aleks i ja smo bili zajedno šest godina. Čim sam ga upoznala, znala sam da je on onaj pravi, i da ćemo živeti srećno do kraja života.

Dan pre svadbe imala sam devojačko veče. Bila sam s prijateljicama u hotelskoj sobi, šalile smo se i smejale, a onda sam dobila poruku na telefon.

To je zapravo bio niz skrin-šotova, poslatih s nepoznatog broja. Posle njih stigla je sledeća poruka: "Ja se ne bih udala za njega. A ti?".

Radilo se o dopisivanju mog budućeg muža i te žene koja je sve i poslala. Bila je tu i gomila njihovih selfija. Ta žena bila je sve što ja nisam - ja sam plava i svetle puti, a ona tamnoputa crnka.

''Izgledaš neverovatno, a u krevetu si fantastična. Kad bi bar moja devojka znala te stvari kao ti... Toliko mi nedostaješ, ne smem misliti na tebe...'' pisalo je u poruka.

Očigledno su se dopisivali mesecima, a slao joj je stotinu poruka. Mozak mi je zablokirao od šoka.

Moje prijateljice su već bile spremne otići do njega i osvetiti se. Insistirale su da ga odmah pozovem i otkažem venčanje.

Ali ja sam ga volela. Nisam ništa uradila.

Naravno, ni oka nisam sklopila te noći, i čim je svanulo donela sam odluku - venčanja će biti.

- Aleks nije ono što sam mislila da jeste - rekla sam u prepunoj crkvi. On je krenuo da me uhvati za ruke, ali ja sam u njima imala telefon sa slikama. Pročitala sam naglas svaku poruku. Aleks je bio sve bleđi.

Na kraju je istrčao iz crkve, a njegov kum za njim. Njegova porodica ostala je otvorenih usta, gledajući u mene.

- Danas neće biti proslave venčanja, ali ćemo slaviti iskrenost, potragu za pravom ljubavi i slušanje srca, čak i kada istina boli - rekla sam im.

Usledio je aplauz, a ja mislim da sam ispravno postupila. -

Bonus video:

(Espreso.co.rs/100 Posto)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.