OTKAZALA VENČANJE ZBOG VEZE NA JEDNU NOĆ: Ljubavnik joj je posle toga rekao nešto šokantno!
Napravila grešku (ilustracija), Foto: Profimedia

ISPOVEST

OTKAZALA VENČANJE ZBOG VEZE NA JEDNU NOĆ: Ljubavnik joj je posle toga rekao nešto šokantno!

Karma je čudo...

Objavljeno:

Nakon nekoliko meseci maštanja o muškarcu iz badminton kluba, 28- godišnja devojka imala je priliku da ostvari svoje maštarije, iza leđa svog verenika.

Zbog toga je otkazala venčanje koje je bilo planirnlo za protekli mesec, no njeno oduševljenje novim muškarcem nije dugo potrajalo.

Devojka je u vezi sa verenikom, starijim od nje dve godine, bila šest godina, no potajno je poslednjih meseci sanjarila o muškarcu kojeg je upoznala u badminton klubu.

Nakon što su nedavno osvojili jedan turnir, stvari su se malo zaiskrile među njima pa se devojka upustila u seks s njim.

Poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun otkrila je kako je odavno izgubila želju za seksom sa svojim partnerom pa je seks s novim muškarcem "podsetio kako to može biti dobro".

No idući dan ju je muškarac nazvao da se nađu i pritom joj rekao kako je njihov seks bila greška koju ne smeju da ponove. Sada devojka razmišlja o tome kako je ostavila dobrog dečka zbog neobaveznog seksa kojem je težila, no ne može se odlučiti može li nastaviti odnos s bivšim verenikom ili je vreme da krene dalje.

Deidre joj je savetovala da pre razgovora sa svojim bivšim postavi na noge što ona zapravo želi. Ne bi bilo fer ni u redu da ponovno zavlači mupškarca koji je voli te ga nanovo nekad kasnije - ostavi i ponovno povredi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.