Muškarac tvog života: 7 znakova da će te voleti zauvek (FOTO) (GIF)

LJUBAVNE NEDOUMICE

Muškarac tvog života: 7 znakova da će te voleti zauvek (FOTO) (GIF)

Ponekad se zapitate da li ćete ostariti sa njim, ili će na njegovo mesto nekada doći neko drugi. Ovi signali vam govore da on ostaje sa vama
Objavljeno:

Kada ste u skladnoj vezi ni ne razmišljate o raskidu. Ali svi znaju da se mnoge velike ljubavi završavaju. Ponekad niste sigurne da li vas on zaista voli, i da li će biti sa vama zauvek. 10 znakova da ste pronašle svog princa iz bajke (FOTO) (GIF) Ovih 7 znakova otkriva da je on vaš gospodin pravi: 3 stvari koje se događaju vašem telu kad se zaljubite (GIF) 1. Želi da provodi vreme sa vama, i to puno vremena Ako vam vaš muškarac svaki dan šalje poruke da vas pita da li želite da radite nešto zajedno to je očigledan znak da mu puno značite. I da ne namerava da prestane da vas voli.

2. Misli o vama kada donosi velike i važne odluke Muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao a da pre toga ne razgovara sa vama o tome. Želi da učestvujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog, odnosno vašeg zajedničkog života.
3. Govori vam stvari koje nikad nikome pre nije rekao Muškarci se ne povjeravaju lako i ne bilo kome, pa ako sa vama deli i svoje najskrivenije tajne, stvari koje nije rekao ni najboljem prijatelju znači da vas u svom životu želi zauvek.
4. Ne flertuje sa drugim ženama Ako muškarac vidi samo vas i ne primećuje druge žene, budite sigurni da nije poput drugih muškaraca. Ako ne osećate ni trunku sumnje da bi mogao da flertuje sa drugim ženama, to vam je znak je da je on muškarac koji će vas voleti zauvek.
5. Voli da razgovara sa vama o budućnosti Muškarci i kada vole ženu umeju da se plaše razgovora o zajedničkoj budućnosti i braku. Ako vaš muškarac voli da sa razgovara o tome sa vama, znači da će vas voleti zauvek. Ne mora biti ni 100 posto spreman na velike korake u vezi, ali je potpuno otvoren za razgovore o tim koracima.
6. Hvali se s vama i ponosan je na vas Obožava da vas upoznaje sa svima koje poznaje. Porodicom, prijateljima i širem krugu rođaka. Svi oni znaju puno o vama, jer vas on ludo voli i želi da čitav svet to zna.
7. Učiniće sve da se osećate posebno Ne samo da vas tretira kao kraljicu, već želi da vas tretira kao kraljicu i da vas usrećuje svaki dan. Sluša vaše priče o poslu, masira vam vrat kada vas boli, priprema vam večeru kada ste umorni. To da se brine o vama mu je jedan od najvažnijih prioriteta. Važno je da pri tomne ne skida osmeh sa lica, i da je uvek nasmešen kada je s vama. (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.