JASAN ZNAK! Ukoliko vas muškarac gleda u OVAJ DEO TELA, SVIĐATE MU SE!
Ljubav, ilustracija, Foto: Profimedia

bez greške!

JASAN ZNAK! Ukoliko vas muškarac gleda u OVAJ DEO TELA, SVIĐATE MU SE!

U istraživanju je učestvovalo 105 osoba od kojih je traženo da pogledaju fotografije žena i muškaraca i da odgovore da li bi sa osobom sa fotografije želeli samo prijateljstvo ili ljubavnu vezu

Objavljeno: 20.06.2019. 21:14h
  • 14

Koliko ste se puta pitale da li mu se možda sviđate i da li postoji šansa da se smuvate?

Ako se pitate da li se nekome sviđate ili ne, ovo istraživanje vam odgovara na tu nedoumicu. Postoji jednostavan način da to otkrijete, a da vam ta osoba ne kaže ni reč.

Naučnici sa koledža “Wellesley” i Univerziteta u Kanzasu su napravili zajedničko istraživanje u kom su zaključili da ako muškarac gleda ženu samo u lice, ne doživljava je na romantičan način. S druge strane, ako se muškarčev pogled spušta na grudi ili predeo bedara, to je znak da je muškarcu žena privlačna.

U istraživanju je učestvovalo 105 osoba od kojih je traženo da pogledaju fotografije žena i muškaraca i da odgovore da li bi sa osobom sa fotografije želeli samo prijateljstvo ili ljubavnu vezu.

Naučnici su zatim pratili pokrete njihovih očiju pa su potvrdili teoriju da muškarci spuštanjem pogleda na grudi i bedra žene, zapravo procenjuju njene reproduktivne sposobnosti, što ima veze s evolucijom.

Cilj istraživanja je bio da se sazna da li je neko nekome privlačan, pa ako vas neko gleda samo u lice to ne znači da se toj osobi uopšte ne sviđate, već da vas samo ne doživljava na seksualni način.

Bonus video:

(Espreso.rs / zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media