AKO OD PARTNERA ČUJETE OVIH PET REČENICA, VEZA JE U KRIZI! Najčešće se izgovaraju kada se NEŠTO KRIJE
Ove rečenice su znak za uzbunu, Foto: Profimedia

ljubavni problemi

AKO OD PARTNERA ČUJETE OVIH PET REČENICA, VEZA JE U KRIZI! Najčešće se izgovaraju kada se NEŠTO KRIJE

Ako jedan od partnera vara onoga drugoga, uglavnom nešto nije dobro u vezi

Objavljeno: 12.06.2019. 14:37h
  • 3

Prevaru mnogi smatraju najgorom stvari koju vam partner može da uradi.

Ako jedan od partnera vara onoga drugoga, uglavnom nešto nije dobro u vezi. Pre nego što dođe do toga, postoje različiti znakovi.

Naprimer, ako čuješ jednu od ovih rečenica, moraš biti na oprezu.

Imam osećaj da me više ne ceniš.

Ova rečenica otkriva da on verovatno nije više toliko srećan/na kao prie te se oseća zanemarenim. Naravno, to ne znači odmah da će te uskoro prevariti, ali može doći do toga. Ako se jedan od partnera oseća premalo cenjeno, može se dogoditi da potraži (seksualnu) potvrdu kod druge osobe. Ako načne tu temu u razgovoru, važno je da otvoreno popričate te zajedno nešto uradite da se situacija promeni.

Oprosti što ti nisam odgovorio na poruku. Bio sam u stresu.

Čak i da ima brdo nerešenog posla na stolu – vremena za kratku poruku sigurno uvek može pronaći. Dakle, ako on odjednom više ne odgovara redovito na poruke, moguće je da je to znak da ima neke druge (ili je kod druge) prioritete. Pozovi ga ljubazno na razgovor kako bi otkrila zašto ti više ne odgovara.

Na poslu je bilo OK.

Ovde se ne radi o značenju rečenice, nego o kratkom odgovoru. Dok je pre detaljno pričao o tome kako je proveo dan te s veseljem pripovedao razne dogodovštine, kratak i štur odgovor znak je za opasnost. Dakle, vreme je da sedneš s njim i porazgovaraš.

Idemo nešto novo isprobati u krevetu.

Ako ti je duže vreme seksualan život jednoličan, uopšteno je dobro kad jedan partner želi isprobati nešto novo. Ali, to bi moglo značiti i da nije potpuno zadovoljan seksualnim životom. Shvati njegove želje ozbiljno i isprobaj – naravno, jedino ako se slažeš s tim što je predložio – nešto novo. Tako možete zajednički rešiti problem, nanovo zapaliti plamen u vezi, a i on će biti zadovoljan te neće morati tražiti satisfakciju negde drugde.

To je tek za nekoliko meseci. Još ne bismo trebali razmišljati o tome.

Ako tvoj partner ne želi raditi dugotrajne planove, to bi mogao biti znak da nije siguran što će biti s vama za nekoliko meseci. Onda je krajnje vreme za razgovor kako bi otkrila imate li jednake misli o budućnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media